Sari la conținut

Dieta lui Cătălin Crișan: cum să slăbești 32 de kilograme în 66 de zile, mâncând de 5 ori pe zi

Cătălin Crișan, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României, împlinește astăzi 55 de ani. Pe lângă muzica sa celebră fredonată de toată lumea, dieta lui Cătălin Crișan a devenit la fel de celebră pentru rezultatele sale uimitoare.

Dieta lui Cătălin Crişan a devenit brusc, în 2019, aproape la fel de celebră ca muzica sa.

Cunoscut acum sub numele de dieta lui Cătălin Crişan, regimul alimentar este recomandat (după consultarea unui medic) persoanelor care vor să slăbească mai mult de 15 kilograme. Chiar cântăreţul a mărturisit că a apelat la un specialist care i-a recomandat o astfel de dietă, după ce se îngrăşase foarte mult (104 kilograme).

Dieta lui Cătălin Crişan se bazează pe prevenirea senzaţiei de foame. Artistul a mărturisit că mânca de cinci ori pe zi, din trei în trei ore.

După ce a reuşit să slăbească, artistul și-a păstrat unele obiceiuri deprinse în timpul dietei: a renunţat la făinoase şi dulciuri, iar când mănâncă friptură, se asigură că, dacă vrea să mănânce fructe, o face după cinci ore.

Regulile în dieta lui Cătălin Crişan:

– Se iau cinci mese pe zi, din trei în trei ore. Nu se sare peste mese.

– Nu se mănâncă între mese.

– Nu se mănâncă altceva în afară de alimentele specificate în regim.

– Se consumă trei litri de lichide pe zi – apă, ceai, cafea. Sunt interzise sucurile.

– Nu se mănâncă după ora 20.00.

– Se găteşte fără ulei.

Care sunt cele şase etape din dieta lui Cătălin Crişan

Etapa 1, două săptămâni

Se consumă: carne, peşte, organe, mezeluri, în orice cantitate, brânzeturi fermentate în limita a 100 de grame pe zi, un ou pe zi. Sunt permise condimentele, mai puţin hrean, ceapă, usturoi. Sunt interzise zahărul şi mierea.

Etapa 2, nouă zile

În primele trei zile se consumă fructe crude sau gătite în limita a 500 de grame pe zi, legume crude sau gătite în orice cantitate şi lactate proaspete în limita a 400 de grame pe zi – lapte, chefir, caş, lapte bătut, brânză de vaci. În dieta lui Cătălin Crişan sunt interzise: strugurii, perele, prunele, smochinele, stafidele, nucile, seminţele, cartofii, porumbul, fasolea uscată. În următoarele şase zile se consumă carne, mezeluri şi ouă în orice cantitate.

Etapa 3, 12 zile

În primele zile se consumă două ouă pe zi şi 100 de grame de brânzeturi nefermentate. Două din mese vor consta în legume verzi, în orice cantitate – spanac, urzici, castraveţi, varză, broccoli, etc.
În următoarele trei zile se mănâncă ouă, mezeluri şi carne în orice cantitate. Urmează trei zile de fructe şi legume – fructe în limita a 500 grame pe zi, legume fără restricţii şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. În ultimele trei zile din dieta lui Cătălin Crişan se mănâncă din nou carne, mezeluri şi ouă, fără limite.

Dieta lui Cătălin Crişan se bazează pe legume, fructe şi lactate

Etapa 4, 13 zile

În primele două zile se mănâncă fructe, 500 de grame pe zi, legume fără restricţie şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. Următoarele trei zile sunt cele de carne – carne şi mezeluri în orice cantitate. La una din mese se mănâncă o salată verde. Urmează două zile de fructe şi legume. Apoi o zi de lactate proaspete, maxim 500 de grame. Două zile de fucte şi legume. Trei zile carne şi mezeluri.

Etapa 5, 8 zile

În primele două zile se mănâncă fructe şi legume. Următoarea zi se mănâncă lactate proaspete. Urmează două zile de fructe şi legume. Şi trei zile de carne slabă şi mezeluri.

Etapa 6, 10 zile

În primele două zile se mănâncă lactate, maxim 400 de grame pe zi, fructe, maxim 500 de grame pe zi şi legume fără limită de cantitate. Urmează opt zile în care se alternează câte o zi de fructe şi legume cu o zi de carne, mezeluri şi ouă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel