sâmbătă, octombrie 1, 2022

Kevin Spacey anunţat în mod public că este homosexual, după ce a prezentat scuze oficiale duminică seară actorului american Anthony Rapp, care a dezvăluit în presă că starul hollywoodian i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu mai mulţi ani, în perioada în care el era adolescent, informează DPA.

Într-un articol publicat pe site-ul BuzzFeed, Anthony Rapp a declarat că actorul Kevin Spacey l-a invitat la o petrecere organizată în apartamentul său în anul 1986 şi că la finalul acesteia l-a luat în braţe, l-a pus pe un pat şi s-a urcat peste el, făcându-i avansuri sexuale.

Te-ar mai interesa: Albă sau negră: ce varietate de sare este mai sănă...

„Nici până în ziua de azi nu am putut să mă lămuresc în legătură cu multe aspecte legate de acest lucru. Este pur şi simplu ceva extrem de confuz pentru mine”, a mai spus Anthony Rapp pentru BuzzFeed.

Anthony Rapp, care s-a remarcat în filmul „A Beautiful Mind” şi, recent, în serialul TV „Star Trek: Discovery”, juca alături de Kevin Spacey într-un spectacol pe Broadway în momentul producerii faptelor. Pe atunci, el avea vârsta de 14 ani, iar Kevin Spacey avea 26 de ani.

„Am decis să îmi fac publică povestea, inspirat de numărul mare de femei şi bărbaţi curajoşi care au vorbit public despre astfel de lucruri pentru a aduce lumină şi, sper, pentru a contribui la o schimbare”, a scris Anthony Rapp pe Twitter duminică seară.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Un comportament responsabil al f...

„Tot ce am vrut să spun despre experienţa mea se află în acel articol. În acest moment nu voi face alte comentarii pe această temă”, a adăugat actorul.

Kevin Spacey a reacţionat în urma dezvăluirilor făcute de Anthony Rapp, dând publicităţii duminică seară o declaraţie în care afirmă „cu sinceritate” că nu îşi aminteşte acel incident şi că are „mult respect şi admiraţie faţă de Anthony Rapp în calitatea sa de actor”.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc luna OCTOMBRIE. Astrologul Anca...

„Dar, dacă m-am comportat într-adevăr aşa cum a descris el, atunci îi datorez cele mai sincere scuze, pentru ceea ce pare să fi fost un comportament profund nepotrivit, cauzat de consumul prea mare de alcool”, a adăugat Kevin Spacey.

„Aşa cum mă cunosc prietenii apropiaţi, în viaţa mea am avut relaţii atât cu bărbaţi, cât şi cu femei. Am iubit şi am avut relaţii romantice cu bărbaţi pe parcursul vieţii mele, iar acum am ales să trăiesc ca un bărbat gay”, a mai spus starul hollywoodian.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

În 2000, Kevin Spacey a negat într-un interviu că ar fi homosexual, în urma unui articol publicat de revista Esquire în anul 1997 în care se insinua că starul de cinema ar fi gay, relatează Agerpres.

Kevin Spacey a mai spus în declaraţia sa de duminică seară că articolul apărut pe site-ul BuzzFeed l-a obligat deja să vorbească „şi despre alte lucruri din viaţa” lui.

„Vreau să tratez acest subiect cu onestitate şi în mod deschis, iar acest lucru începe cu examinarea propriului tău comportament”, a adăugat Kevin Spacey în încheierea declaraţiei sale.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre palpitații și tiroidă. Un medic ca...

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, s-a remarcat în teatru, film şi televiziune. De-a lungul anilor, starul american a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv două premii Oscar – în 1996 pentru rolul secundar din filmul „The Usual Suspects” şi în 2000 pentru rolul principal din „American Beauty”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private