vineri, august 12, 2022

Doctoriță româncă, găsită moartă în cabinetul său din Franța: „Aici găsise paradisul”. Nu-și mai luase concediu de mai bine de doi ani și plănuia să revină în țară, la sfârșitul anului.

Locuitorii micuțului orășel Chaillac din Franța au fost șocați când au aflat că doctorița lor a fost găsită moartă. Potrivit presei locale, Monica Mardare, în vârstă de 46 de ani, un medic român stabilit în Franța, a murit, joi, în biroul său din localitatea Chaillac.

Te-ar mai interesa: Masacrul de la Bascov a fost premeditat! Detalii t...


Doctoriță româncă, găsită moartă în cabinetul său din Franța

Descoperirea a fost făcută chiar de primii pacienţi care aveau programare. Localnicii se declară „consternați” de felul în care și-a găsit sfârșitul medicul de care se atașaseră atât de mult. De origine română, mai exact din Iași, Monica Mardare a fost recrutată acum zece ani de către fostul primar Gérard Mayaud. În fața ușii biroului său, sunt puse flori, lumânări și mesaje.

Monica Mardare venise în Franța împreună cu soțul și cu fiul său și spunea adesea că în micuțul orățel găsise „paradisul”.

„Doamna Mardare se mutase aici împreună cu soțul și fiul său. În România lucrase tot în mediul rural, dar aici a descoperit paradisul”, a declarat fostul primar al localităţii.

Te-ar mai interesa: Băutura cu care dai jos 5 kilograme în 3 zile. Aju...

Nu-și mai luase concediu de mai bine de doi ani și plănuia să revină în țară, la sfârșitul anului

Localnicii s-au declarat șocați de moartea româncei. Aceștia i-au adus un ultim omagiu și au depus flori și lumânări la ușa cabinetului.

„Sunt unele zile mai triste decât altele. Astăzi e una dintre ele. Vreau să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei și celor dragi dr. Monica Mardare, care ne-a părăsit brutal astăzi. Monica a fost o femeie cu suflet mare, care s-a atașat repede de noi toți”, a mai spus Gérard Mayaud, potrivit știridiaspora.ro.

Te-ar mai interesa: Celebră actriță ajunsă în comă, vizată de o anchet...

Monica Mardare plănuia să se întoarcă în România la finalul acestui an. Nu și-a mai luat un concediu de mai bine de doi ani, din cauza pandemiei, a precizat fostul edil al localității.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private