Sari la conținut

Doliu în lumea medicală. Un reputat medic s-a stins în brațele colegilor săi: Mult prea curând…fulgerător

doliu
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Doliu în Italia

Cunoscutul medic Mihai Vlad a murit subit, duminică după-amiază, după ce i s-a făcut rău în mașină. Din păcate, în pofida eforturilor depuse de echipajele de salvare, medicul constănțean nu a putut fi salvat și a fost constatat decesul. În urma lui au rămas soția și cei doi copii.

Nenorocirea s-a petrecut la puțin timp după ce Mihai Vlad și soția sa, medic la Spitalul Clinic de Urgență Constanța, au ieșit din casă duminică, în jurul orei 4.00, pentru a-și duce cei doi copii în vacanță.

Aflat la Mihail Kogălniceanu, medicului Mihai Vlad i s-a făcut rău din senin, motiv pentru care soția lui a sunat la 112.

Femeia, medic urgentist, a luptat cu disperare să salveze viața soțului ei până la sosirea primei ambulanțe de la Ovidiu pentru a-l ajuta. Mai târziu, un SMURD C a fost trimis pentru salvarea medicului.

Însă, din nefericire, în pofida tuturor încercărilor colegilor săi, inima doctorului Mihai Vlad se oprise și a refuzat să mai funcționeze. Nu era cunoscut cu probleme medicale, notează adevărul.ro.

doliu
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Un reputat medic s-a stins în brațele colegilor săi

Suferința este cruntă inclusiv în colectivul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, iar pe Facebook colegii au lăsat mesaje încărcate de emoție:

“Am aflat că Dr Mihai Vlad, colegul nostru de la UPU-SMURD Constanța, nu mai este fizic printre noi! Sper că Dumnezeu să le dea putere, celor din familie și celor apropiați, pentru a depăși această tragedie!”, este mesajul postat pe Facebook de medicul Corina Maxim Mitroi.

“Unul dintre oamenii cu care pot spune că am avut onoarea de la colabora s-a stins. Drum lin alături de îngeri medicului Mihai Vlad. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colectivului. Vei rămâne mereu în amintirea noastră și nu ne vei lipsi din rugăciuni”, scrie şi medicului Hayat Memis.

“Mult prea curând…fulgerător…/S-a stins surâsul tău molipsitor!/ Și-n răsărit de soare ai apus/ Grăbindu-te întâia oară/ Lăsând la sol timpul răpus/ Și, neștiind cât o să-l doară,/Ai decolat amețitor”, scrie şi medicul Georgiana Drumcea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel