marți, august 9, 2022

Doliu în presa din România. O jurnalistă a fost găsită moartă în casă, potrivit unui anunț făcut de o prietenă apropiată a acesteia.

Gabriela Vlăsceanu, căci despre ea este vorba, a fost găsită moartă în locuința ei, cu capul pe masă, potrivit Danei Fodor.

Prietena jurnalistei spune că, în ultimul timp, aceasta a fost alături de refugiaţii ucraineni din Gara de Nord.

„De când a început războiul din Ucraina, Gabi a fost pe baricade intrând în comunitatea voluntarilor de la Gara de Nord. A pierdut nopți, n-a mâncat, a uitat complet de ea, a stat acolo zile în șir și a ajutat refugiații, oameni disperați care aveau nevoie de ea…

Te-ar mai interesa: Băutura banală care ar putea reduce simptomele end...

În ultimul mesaj pe care mi l-a scris, mi-a spus că a slăbit zece kilograme și că este epuizată.

Mi-a promis că-mi trimite texte cu poveștile dramatice ale celor care au fugit din țara lor, de groaza morții. „Dana, sunt copii, plâng, mi-e milă de ei, ți se rupe inima. Nu pot să stau deoparte și să nu-i ajut”.

Din păcate, draga de ea, n-a mai apucat să scrie. Inima ei mare s-a oprit ieri (sâmbătă – n.r.)”, a spus Dana Fodor Mateescu.


Colegii, șocați de dispariția jurnalistei

De-a lungul anilor, jurnalista Gabriela Vlăsceanu a publicat la Agerpres și la ziarul Jurnalul Național. În 2002, ea a fost premiată de Clubul Roman de Presa pentru activitatea jurnalistică. Colegii care au cunoscut-o și au apreciat-o pentru munca sa, s-au declarat șocați, scrie EVZ.

Te-ar mai interesa: Greșeli de machiaj care ne îmbătrânesc. Cum trebui...

„Aflu acum, de pe rețelele de socializare, o știre care aproape mi-a provocat un preinfarct… Sincer! Gabriela Vlăsceanu, prietena mea și fostă colegă de presă nu mai este. A fost găsită moartă în locuința ei, cu capul pe masă…

Ne cunoșteam de vreo 30 ani. Am vorbit la telefon acum vreo 3 săptămâni… Mă sunase de când cu criza refugiaților din Ucraina. Era mică de statură, ca mine, dar era un OM cu suflet imens! Poate nu mânca, dar din bănuții ei ajuta amărâții și animăluțele.

Te-ar mai interesa: Avion aterizat de urgență pe Otopeni. Un pasager a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private