duminică, ianuarie 29, 2023

Mărimea organului sexual masculin este influențată de genetică și de hormoni, însă anumite obiceiuri pot duce la micșorarea dimensiunii penisului.

Una dintre cauzele reducerii dimensiunii penisului este fumatul. Dacă fumezi pierzi cam un centimetru din lungimea penisului. Pentru că nicotina este unul dintre cei mai puternici vasoconstrictori naturali. Fumatul produce vasoconstrictie, ceea ce afectează funcționarea normală a țesutului erectil. Ori, funcția erectilă normala implică interventia unor factori vasodilatatori, care din cauza nicotinei au o acțiune limitată. Mai exact, nicotina provoaca vasoconstrictie periferica acuta. De aceea, cele mai afectate sunt valvele din peretii venelor care mentin sangele la nivelul penisului, asigurand persistenta erectiei. In consecinta, chiar daca se produce erectia, aceasta dureaza mai putin. Fumatul reduce in mod semnificativ dorinta si placerea sexuala a barbatilor, chiar si in cazul celor tineri de 20-30 de ani. Dar fumatul afecteaza pe termen lung functia erectila normala, intrucat contribuie la aparitia unor boli cronice care afecteaza circulatia sanguina, cum ar fi bolile cardiovasculare, diabetul, bronho-pneumopatia obstructiva cronica.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

Și kilogramele în plus, mai ales cele depuse pe burtă, reduc dimensiunea penisului. Din fericire, procesul este reversibil pentru cei care slăbesc. Prezenţa substanţială a grăsimii în zona prepubică micşorează, practic, dimensiunile penisului. Şi odată cu pierderea în greutate şi o dietă corespunzătoare, mulţi pacienţi susţin că li se măreşte penisul cu câţiva milimetri, raportat la câtă greutate pierd

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private