Sari la conținut

Dr. Adina Alberts: Știam că va veni momentul…Drum bun printre îngeri

Dr Adina Alberts este în doliu. Vestea tristă a fost dată în urmă cu puțin timp pe un cont de socializare: „Știam că va veni momentul… Am încercat mereu să mă pregătesc pentru acest moment. Tot nepregătită sunt…” 

Adina Alberts, devastată de durere: Știam că va veni momentul…Drum bun printre îngeri

Tatăl ei  a trecut la cele veșnice. Vestea că tatăl ei nu se mai află printre noi a determinat-o pe Adina Alberts să reacționeze pe rețelele de socializare. Cunoscutul medic a transmis un mesaj trist, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Cunoscutul medic estetician a postat un mesaj trist pe rețelele sociale, după moartea părintelui său. Medicul este acum sfâșiată de durere și nu-i vine să creadă că a plecat din această lume.

„Știam că va veni momentul… Am încercat mereu să mă pregătesc pentru acest moment. Tot nepregătită sunt. Și voi rămâne pentru totdeauna cu un mare gol în suflet! Drum bun printre îngeri, tăticul meu drag…Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris dr. Adina Alberts.

În decembrie 2020, Adina Alberts și-a trimis părinții la psihiatru, din cauza tulburărilor create de restricțiile pandemice.

Medicul atrăgea atunci atenția că „ Frica, stress-ul, îngrijorările, tristețea, incertitudinile, toate acestea SCAD IMUNITATEA.”

Mi-am trimis ambii parinți la PSIHIATRU

„Acum câteva zile mi-am trimis ambii parinți la PSIHIATRU. Mama mai fusese, că, deh, mai are nevoie de câte un somnifer. Dar tata, un om care în cei aproape 84 de ani ai săi nu i-a trebuit niciodată nici măcar un ceai de tei, a fost zdruncinat rău de necesitatea unei asemenea vizite.

ATACURI DE PANICĂ! Asta fac ai mei… Este ceva ce a debutat acum câteva săptămâni. Am decis că trebuie să consultăm un specialist!

Situația asta aiurea care trenează de prea mult timp…. Ei, vârsta a treia, care reprezintă segmentul populațional cel mai expus riscurilor … Nu se pot mișca… Nu pot primi vizite… Peste tot aud că viața lor este în pericol…

Oameni buni, STOP!!! Frica, stress-ul, îngrijorările, tristețea, incertitudinile, toate acestea SCAD IMUNITATEA. Peste tot auzim numai știri proaste, numai nenorociri! Numai interdicții, numai restricții!

Ne “băgăm în morminte” părinții și bunicii, cu mâna noastră, dacă vom continua în maniera asta. Și nu de Covid!”, a scris dr. Adina Alberts pe contul său de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel