Din cuprinsul articolului
Mihaela Bilic a readus în discuție un subiect asupra căruia mulți dintre noi ne-am ridicat întrebări, alimentația copiilor. Medicul a explicat cât de sănătoase sunt legumele și cum reușim să “împrieteniți” copiii cu legumele.
Mulți români neglijează ă introducă legumele în alimentația copiilor. Chiar dacă în ultima vreme au apărut multe informații privind efectul benefic pe care îl au aceste alimente asupra organismului, foarte multe persoane evită să „introducă în meniul celor mici culoare și sănătate”.
Dr. Mihaela Bilic a ținut să aducă lămuririasupra legumelor. Ea a explicat că legumele pot fi amestecate cu paste, făinoase, orez sau cartofi.
„Ca și preparate de bază, supa/ciorba nu trebuie să lipsească din meniul celor mici, fie că e vorba de masa de prânz sau de cină. Este metoda cea mai simplă de a mânca legume și a se hidrata în același timp. Țineți cont de preferințele lor: dacă iubesc structura omogenă atunci alegeți supa cremă, dacă le plac cubulețele de legume diferit colorate, atunci ciorba e varianta perfectă. Nu neglijați estetica, castronelul trebuie să fie frumos colorat și niciodată plin-ochi!
Vine toamna și odată cu ea anotimpul legumelor, includeți în meniul celor mici culoare și sănătate”, a scris medicul, pe Facebook.
Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024, spune că nativii zodiacului vor avea parte de…
Potrivit nutriţioniştilor, este un mit că valorile colesterolului cresc foarte mult după consumul de ouă,…
Nadia Comăneci, sportiva simbol a gimnasticii româneşti din toate timpurile, a dezvăluit o rețetă specială…
România a atras atenția NASA și a întregii lumi datorită unor imagini spectaculoase captate de…
Situată la doar 73 de kilometri de București, Mănăstirea Ghighiu este loc de pelerinaj pentru…
Ouăle fierte şi vopsite sunt un produs traditional esenţial care nu trebuie să lipsească de…