sâmbătă, martie 25, 2023

Dr. Emilian Imbri: „Eu, după ce mă voi vaccina, nu o să renunţ la mască/ Încet, încet, te obişnuieşti să trăieşti mai la 2 metri distanţă de cei din jurul tău”

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș” din Capitală, a declarat la Radio România Actualități, că vaccinul anti-covid va deveni în timp unul comun, ca cel pentru gripă.

„Gândiţi-vă că avem o multitudine de virusuri şi diverse forme de gripe sezoniere autohtone şi internaţionale. Poftim, care circulă de ani de zile, de când ne-am născut noi ne ocupăm de a ne împrieteni sau a ne certa cu astfel de fenomene şi de virusuri bineînţeles, şi pentru care s-au făcut deja vaccinări.

Te-ar mai interesa: OMS, semnal de alarmă: Numărul deceselor provocate...

Deci faptul că facem, şi vă întreb, dar nu îmi răspundeţi, deci faceţi în fiecare an bănuiesc vaccinul împotriva gripei. Eu cel puţin îl fac, împreună cu colegii mei de-aici. În fiecare an facem vaccinul împotriva gripei. De ce îl facem în fiecare an? Să ne ferim din timp de gripa de gripa din anul respectiv. Sigur, probabil că în foarte scurt timp, (…) ne vom vaccina în fiecare an sau poate de două ori pe an la început împotriva acestei gripe, acestei infecţii, iertaţi-mă”, a declarat dr. Emilian Imbri.

Dr. Emilian Imbri: „Eu, după ce mă voi vaccina, nu o să renunţ la mască/ Încet, încet, te obişnuieşti să trăieşti mai la 2 metri distanţă de cei din jurul tău”

De asemenea, dr. Imbri a ținut să precizeze că va purta masca și după vaccinare, păstrând totodată distanța socială. Acesta a mai precizat că, în prezent, nu se știe cu exactitate cât durează imunitatea asigurată de vaccinare.

Te-ar mai interesa: Sucul de cartofi, cel mai bun remediu pentru bolil...

„Să ştiţi că eu personal după ce mă voi vaccina nu o să renunţ la mască. Și voi purta în continuare masca şi nu vreau să creadă lumea că îi păcălesc. Sigur, o voi purta şi după ce fac rapelul, la 21 de zile. Deci, practic, când în mod normal o să fiu sigur şi o sa mă testez să văd dacă am anticorpi. Și dacă am anticorpi, aş prefera totuşi, mă simt mai în siguranţă să port mască. Și să ştiţi că, încet, încet, te obişnuieşti să trăieşti mai la 2 metri distanţă de cei din jurul tău”, a mai spus managerul Spitalului Victor Babeș.

Te-ar mai interesa: STUDIU. S-a aflat care este legătura dintre colest...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private