Sari la conținut

Dr. Monica Pop acuză autoritățile. „Greşeli mari de strategie care produc sechele”

Monica Pop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
vitamina care trebuie luata toata viata

Dr. Monica Pop, fostul Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București,  susține că autorităţile au făcut greşeli mari de strategie. Acest lucru produce sechele celor care au fost infectați cu virusul ucigaș.

Dr. Monica Pop acuză autoritățile. „Greşeli mari de strategie care produc sechele”

„Adevărul a ieșit la iveală! Cu toate blamurile celor cărora nu le convenea ( inclusiv restricții pe Facebook, care sunt şi acum) etc, tot ce am spus public în pandemie, s-a adeverit!”, este de părere specialistul.

Dacă testarea pacienților ar fi fost folosită corect şi la timp de la început, ar fi fost salvate multe vieţi, afirmă specialistul.

„Am pledat mult şi pentru testare! Acum asta se cere cel mai mult peste tot. Foarte târziu la noi. Deşi e metoda cea mai corectă şi foarte necesară. Dacă era folosită corect şi la timp ar fi fost salvate multe vieţi. Mari greşeli de strategie.

Cum se poate să nu se facă test după 5-7 zile de boală, când se știe bine că unii nu se negativează imediat, rămân pozitivi şi purtători, chiar asimptomatici şi pot clar transmite?!”

Monica Pop: De ce nu s-a cerut test la ” ieșirea” din boală?! Sunt unii care au rămas pozitivi 1-2 luni! Ce s-a urmărit?

„A spus Dr. Fauci ( şi nu numai) foarte clar că orice pozitiv, chiar dacă este complet asimptomatic, transmite! Si atunci? Dar faptul că s-a făcut vaccin fără test prealabil, cum e?

Monica Pop: „Cine a hotărât așa ceva să răspundă în faţa legii!!!”

Tocmai am văzut un pacient, medic, vaccinat când era deja pozitiv, (simptomele au apărut după 2 zile şi nu știa ) cu urmări care i-au pus grav în pericol viața! Şi cu serioase sechele! Noroc cu medicii noștri foarte competenți! Ne înclinam în faţa lor, dar nu şi în fața celor care au generat aceste situații grave! Cine a hotărât așa ceva să răspundă în faţa legii!!!”, conchide medicul oftalmolog Monica Pop pe pagina sa de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.