Sari la conținut

Dr. Monica Pop, revoltată: Adopție este acum apropae imposibilă! Suntem de rușinea lumii!”

Medicul Monica Pop este revoltată de actuala lege a adopției și cere măsuri imediate care să vină în ajutorul copiilor orfani.

„ Avem mii de copii în aziluri și în mănăstiri care și-ar dori o familie!”, spune medicul oftalmolog, adăugând că deși este un lucru bun, nimic nu se poate compara cu o viață de familie.

Dr. Monica Pop, revoltată: Adopție este acum apropae imposibilă! Suntem de rușinea lumii!”

„De ce nu se finalizează legea adopțiilor?! Sunt mii de familii care doresc să adopte copii!!! Şi mii de copii care ar vrea părinți și familie!

De ce li se taie acestor copii năpăstuiți dreptul la o viață mai bună??!! Suntem de rușinea lumii! Mii de copii în aziluri și în mănăstiri care și-ar dori o familie!

E lăudabila inițiativa unor preoți de a lua și de a avea grijă de sute de copii! Dar oricât le-ar fi de bine acolo, nu se compară cu viața într-o familie!

Adopția acum e aproape imposibilă! Procedee foarte grele lungi și descurajante! Toate instituțiile implicate ar trebui să lupte pentru adopție, iar copiii să poată crește în alte condiții!

Ar avea alt viitor, asta e sigur! Biserica are puteri mari în domeniu! A făcut sau face ceva pentru simplificarea legii adopției și pentru sufletul acestor copii ??!!

E posibil că, pentru copiii abandonați prin parcuri, scări de bloc trenuri, etc, să li se caute părinții și să li se restituie copiii?

În loc să fie imediat decăzuți din drepturi iar copiii să meargă în familii care îi doresc?!

E normal că o gândire primitivă și lipsită de suflet să oblige niște ne-oameni să fie părinți, împotriva voinței lor? Iar copiii redați acestora și crescuți urât de oameni care nu i-au vrut și i-au abandonat pe te miri unde, să fie nefericiți toată viață?

Și să facă fapte antisociale, că acolo se ajunge frecvent?! Ce impedimente sunt, domnilor decidenți??!! Băgați legea LA URGENȚĂ! Se impune”, a scris medicul oftalmolog Monica Pop pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel