miercuri, martie 22, 2023

Dezvoltarea vaccinurilor anti-COVID a divizat populația, la nivel mondial. Multe persoane consideră că aceste vaccinuri nu sunt sigure, eficiente și refuză imunizarea pentru a evita riscurile asociate. Cu toate acestea, care este adevărul despre vaccinurile anti-COVID, în opinia unui renumit medic român?

Vasi Rădulescu, renumit medic român, încearcă să explice rolul real al vaccinurilor anti-COVID și împărtășește părerea personală despre siguranța acestora.

Te-ar mai interesa: Dr. Alexandru Blidaru, renumit medic oncolog: „Cel...

Adevărul despre vaccinurile anti-COVID și eficiența acestora

„ (…) mulțumim televiziunilor care scot în față toți maimuțoii, cu păreri pestrițe despre vaccinuri, în loc să cheme în perioada asta DOAR specialiști capabili să transmită clar un mesaj.

Mesajul este acesta: orice vaccin dintre cele aprobate ne ferește de MOARTE și de SPITALIZARE. Nu mai contează ce eficacitate au ele, bla bla, sunt detalii inutile pentru omul de rând. Absolut toate vaccinurile au eficacitate 100% împotriva MORȚII. Dacă voi considerați puțin acest lucru, eu nu mai zic nimic.

Dacă aveți familia vaccinată, prietenii vaccinați, nici nu mai contează dacă mai puteți lua virusul și dacă îl mai dați mai departe, din moment ce și familia, și prietenii NU POT dezvolta forme severe și nu vor MURI, ci pot face cel mult o răceală banală, de câteva zile.

Te-ar mai interesa: Cutremur în Ministerul Sănătăţii! Un înalt funcţio...

Orice personaj care apare la TV și susține altceva, ar merita să-i dea cineva cu graficele despre cazuri severe și mortalitate din UK peste nas, sau mai bine să facă ghemotoc hârtiile și să i le îndese în gură.

Mă iertați pentru directitudine și limbaj, dar îmi mai sare țandăra și mie când văd oameni care strigă asasinii în fața spitalului, când văd prostia perpetuată peste tot, când văd lipsa de logică elementară, când văd conspirațiile și bazaconiile.

Te-ar mai interesa: Ficatul gras: fructul care ajută la reducerea grăs...

Mesajul acesta „orice vaccin dintre cele aprobate ne ferește de MOARTE și de SPITALIZARE” ar trebui să circule acum peste tot”, scrie medicul Vasi Rădulescu, pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private