Sari la conținut

Dr. Virgiliu Stroescu: ”Am rămas ULUIT când am aflat că românii mănâncă așa ceva! Ne nenorocim!”

Dr. Virgiliu Stroescu a declarat la un moment dat că a fost șocat când a descoperit ce mănâncă românii în cantități industriale.

Medicul specialist a arătat cât de periculoasă este pâinea albă pentru sănătatea noastră. Doctorul Virgiliu Stroescu a precizat că ar trebui să învățăm cum să mâncăm pâine integrală.

„De ce suntem anemici? Pentru că mâncăm pâine albă! Avem osteoporoză.. păi dacă mâncăm pâine albă?! Noi suntem boieri… ne place pâinea albă… Dar ne nenorocim! Fără fibre suntem nenorociți! Fibrele sunt cele care ne curăță intestinele. Fibrele absorb toate prostiile pe care le mâncăm. Am rămas uluit când am aflat că românii mănâncă pâine congelată.

Dacă tot stăm acasă, putem lua pâine integrală. Facem niște pituci din ele, le băgăm la congelator și avem pâine normală. Trebuie să ne obișnuim să mâncăm pâine integrală”, a zis doctorul nutriționist Virgiliu Stroescu la B1 TV.

Citeste si:

Dr. Virgiliu Stroescu dezvăluie regimul său secret de slăbit

Dr. Virgiliu Stroescu, medic primar în endocrinologie şi doctor în medicină, a dezvăluit în cadrul unui interviu cum își ajută pacienții să slăbească masiv.

Dacă va doriți să slăbiți rapid, medicul vă recomandă să beți doar supă de trei ori pe săptămână.

Regimul secret de slăbit al dr. Virgiliu Stroescu. ”Când cineva e foarte gras și vrea să slăbească masiv și am oameni care au venit cu 140, 150 de kg și i-am adus la 70. Luni, miercuri si vineri numai supă, 2-3 l de supă, nimic altceva. Și după o lună se obișnuiește perfect organismul. Azi e post, azi e supă, azi e mâncare obișnuită. Supa cât mai vegetală, cât mai gustoasă, dar să aibă jumătate apă. Că daca ai o cremă de aia, după ce mănânci te faci dublu. Trebuie să fie jumătate apă. Te scoli dimineata, îți bei supa. Ai 2 litri, iti bei apa, te-ai săturat, pleci sătul că ai băut supa, după o oră-două te cheamă că iese afară apa si ziua aia ai slabit 1 kg sau jumătate de kg.

Dr. Virgiliu Stroescu dezvăluie regimul său secret de slăbit

Într-o zi de post negru se scade în grame și zeci de grame. Dacă eu bag mâncare și rămân la aceeași greutate, dacă nu o bag nu trebuie să scadă greutatea. Nu-i logic? Deci eu mănânc normal și mănânc aceeași chestie, am aceeși greutate. O zi nu mănânc nimic nu e evident că am slabit. E o zi pe săptămână, o zi pe săptămână supă și dai mai puțintel”, spune medicul Virgiliu Stroescu pentru Gândul.

Mai mult decât atât, medicul mai are un pont pentru cei care vor să slăbească: să bea o dată pe săptămână numai apă. El face asta miercurea, potrivit sursei.

”Eu am făcut o chestie din aia, m-ați provocat, având niște probleme mai interesante. Miercurea, în mijlocul săptămânii, nu beam decât apă. Câteva săptămâni sințeam… După o perioadă organismul a învățat. Ba, din contră, era ziua cu cea mai mare energie a mea”, mai spune renumitul medic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.