Sari la conținut

Dr. Virgiliu Stroescu, despre alimentația ideală pentru om: Distruge cancerul, este REGINA TUTUROR

Virgiliu Stroescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Alimentație sănătoasă pentru om

Dr. Virgiliu Stroescu, despre alimentația ideală pentru om. Invtat într-o emisiune matinală, dr. Virgiliu Stroiescu, medic primar în endocrinologie şi doctor în medicină, a vorbit despre alimentația ideală pentru om. Mai mult, a dezvăluit efectele incredibile ale unei legume minune care consumată în mod frecvent aduce beneficii incredibile în susținerea sănătății, combate cancerulul de sân și prostată.

Dr. Virgiliu Stroescu ne dezvăluie alimentația perfectă pentru om
Sursă foto: Virgiliu Stroescu Facebook / Getty Images

Alimentația ideală pentru om: cereale, fructe, legume integrale

Renumitul medic spune că cel mai mare nutriționist al planetei, dr. T.Colin Campbell, încurajează oamenii să consume „alimente de origine vegetală în forma lor cea mai naturală, adică în formă integrală și nerafinată: „Consumați o mare variabilitate de: cereale, fructe, legume integrale, leguminoase sau boabe, verdețuri, salate, semințe, nuci și alune”, a menționat dr. Stroiescu la Antena 1.

Alimente care distrug CANCERUL

Mai mult, medicul spune că „trebuie evitat adaosul de sare, ulei și zahăr. Căutați să obțineți 80 % din calorii sub formă de carbohidrați , 10% din grăsimi și 10% din proteine. Atât și nimic mai mult”.

Potrivit medicului, starea de foame permanentă se poate ține sub control, consumând mai multe proteine: „Mănâncă pâine integrală, te satură repede. Mănâncă semințe, nuca. Îți trece foamea imediat, și, în fiecare zi, un leguminos: ori fasole, ori linte, mazăre. Mănâncă o mâncare de linte bună…”

Printre alte recomandări, dr. Virgiliu Stroiescu recomandă consumul de afine: „Toată lumea cumpărați afine, astea ne feresc de cancer, au resveratrol.

 

Mai mult, medicul a făcut publică lista  sistemelor vegetale care distrug cancerul:

1. Fitiții din tărâțe;
2. Curcuma, turmeric sau șofran;
3. Soia;
4. Resveratrolul. Când vedeți un strugure negru, cumpărați 2 kilograme, repară ADN-ul;
5. Semințele de in reduce cancerul, o lingură, două pe zi, râșnite, are cel mai mult OMEGA-3, de 5 ori mai mult decât are peștele;
6. Ciupercile albe;
7. Regina tuturor, broccoli. Ajută și dispare cancerul de sân, cancerul de prostată, e formidabil. Toată lumea să cumpărați brocoli și mâncați și s-a terminat cu cancerul.

Ei bine, potrivit medicului, afinele ajută la prevenirea cancerului. Aceste fructe conțin antioxidanți puternici numiți antocianine, care le conferă culoarea lor caracteristică, dar acești compuși bioactivi pot juca un rol important în reducerea riscului de cancer.

Antocianinele pot ajuta la prevenirea și inhibarea creșterii celulelor canceroase, reducând inflamația, neutralizând radicalii liberi și inhibând formarea de noi vase de sânge necesare pentru dezvoltarea tumorilor.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: