Sari la conținut

Drama prin care trec soțul și fiul Corneliei Catanga. „Nu am avut voie să o îmbrăcăm cu hainele ei de regină/ Am îngropat-o într-un sac”

Drama prin care trec soțul și fiul Corneliei Catanga. „Nu am avut voie să o îmbrăcăm cu hainele ei de regină/ Am îngropat-o într-un sac”.

Soțul Corneliei Catanga a vorbit despre drama prin care trece familia sa după moartea îndrăgitei cântărețe de muzică lăutărească. Aurel Pădureanu își strigă public neputința. Artistul a dezvăluit faptul că nici el, nici fiul său, Alexandru, nu au fost testați anti-covid după moartea Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu: „Când a fost luată cu Salvarea, Cornelia fusese testată negativ”

„Am înmormântat-o sâmbătă, rapid, nu ca pe o regină, cum ar fi meritat. Pentru că fusese diagnosticată cu temutul virus Covid-19, și acestea sunt regulile. Acum, eu și Alex, fiul meu, stăm în casă, n-a venit nimeni să ne testeze.

Când a fost luată cu Salvarea, Cornelia fusese testată negativ. De abia apoi, în spital, i-ar fi repetat testul și ar fi ieșit pozitiv. Nu ne-a căutat nimeni de atunci, noi ce facem? Dacă ieșim din casă ne fac aștia dosar penal, deși suntem bine, avem gust și miros, nu avem febră.

Nici la mormântul Corneliei nu pot merge, să plâng acolo, să mă încarc cu energie, să vorbesc cu ea. Cornelia era suflețelul meu, ochii mei, dragostea mea, fără ea nu mai sunt nimic!”, a declarat Aurel Pădureanu.

Dramă fără margini: „Nu am avut voie să o îmbrăcăm cu hainele ei de regină/ Am îngropat-o într-un sac”

Aurel Pădureanu regretă că nu a putut să-și îngroape soția în haine frumoase. Din cauza regulilor de înmormântare ale bolnavilor de Covid, Cornelia Catanga a fost înmormântată fără fast, într-un sac, fără posibilitatea de a putea fi plânsă de cei care au iubit-o.

„Cornelia se temea să fie internată, ca să nu fie intubată și legată de pat. Nu vedeți ce e în spitalele astea? Se temea să nu o pună cu capul în jos și să moară, de la inimă. A fost tratată telefonic de medicul de familie.

M-au lăsat să o văd, pentru câteva clipe, să o recunosc, i-am văzut chipul. Nu am avut voie să o îmbrăcăm cu hainele ei de regină, le-am pus deasupra. Am îngropat-o într-un sac, cum ne-au dat-o de la spital”, a explicat soțul Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu rupe tăcerea: "Gigi Becali nu ne-a ajutat cu nimic!"

Aurel Pădureanu se teme să nu rămână pe străzi. De ce n-a vrut Gigi Becali să-l ajute

Muzicianul Aurel Pădureanu a recunoscut public faptul că riscă să ajungă pe străzi. Acesta a declarat că le-a cerut ajutorul mai multor oameni de afaceri, dar că, momentan, nu are decât promisiuni din partea acestora.

„Suntem restanțieri la chiria de aici. Nu avem bani, cine dorește să ne ajute le mulțumim din suflet. Am cerut un acoperiș deasupra capului, pentru mine și pentru fiul meu. L-am rugat și pe Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5. El doar mi-a dat niște bani, vreo 2.500 de lei, dar aceștia erau pentru o cântare mai veche, la un eveniment. Mi-a spus că nu are de unde să îmi dea o locuință.

Am vorbit și cu Gigi Becali. I-am zis așa: ”Gigi, te rog din suflet, ajută-mă, mă știi de atâta vreme. Dă-mi și mie două cămăruțe, la o curte, le mai aranjez eu”. Răspunsul lui m-a distrus: ”N-am de unde, caută un cămin de nefamiliști, ceva, nici eu nu am bani!”.

Cum să-mi spună așa ceva? Are atâția bani, are și el două fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu și acum râde de mine? Dar, deh, lui îi place să arunce cu bani doar la televizor, ca să-l vadă lumea!”, a spus Aurel Pădureanu, potrivit playtech.ro.

Soțul îndurerat al Corneliei Catanga amărturisit, totuși, că mai are o speranță.

„Cred că mă va ajuta Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, la el, în Voluntari. Este frumos acolo, mă duc oriunde, să dea Dumnezeu să mă poată ajuta, este singurul primar care a fost impresionat de drama mea!”, a mai spus artistul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.