Sari la conținut

Ce a descoperit Aurel Pădureanu după ce a dezgropat-o pe Cornelia Catanga: Nu pot să cred. Sunt distrus de durere!

Aurel Pădureanu este mulțumit, căci a reușit să îi îndeplinească Corneliei Catanga ultima sa dorință. Iată care este motivul pentru care și-a dezgropat soția!

Cornelia Catanga s-a stins din viață anul trecut, fiind răpusă de coronavirus. Pentru că a fost îngropată într-un sicriu sigilat, conform regulilor sanitare de atunci, ultima dorință a regretatei artiste nu fusese îndeplinită.

Soțul său și-a dorit să-i îndeplinească soției sale ultima dorință și a nu a putut să o lase într-o simplă groapă în pământ. Așa că a degropat-o și i-a făcut un cavou ce urmează să fie „îmbrăcat” numai în marmură. Deși a trecut un an de când artista nu mai este, soțul ei încă suferă după ea.

„(…) Am dezgropat-o și am făcut cavoul, acum aștept să vină să-l îmbrace în marmură. I-am îndeplinit dorința, gata, acum sigur e fericită.(…)

Citeste si:

Eu simt o durere mare, nu pot să cred că a trecut un an și că ea este acolo, sunt distrus de durere, dar ei nu-i place să fiu așa, vrea să fiu bun și fericit”, a povestit acesta într-o emisiune TV, potrivit Wowbiz.

Nu a venit nimeni la parastasul de un an al Corneliei Catanga: „Pe 25 i-am facut pomana de un an”

Aurel Pădureanu spune că i-a făcut parastasul de un an soției sale și crede că aceasta a fost uitată de toată lumea, căci nimeni dintre apropiați nu a venit la pomenirea regretatei artiste.

„Pe 25 i-am facut pomana de un an. A fost o durere uriașă, nu mi vine sa cred ca este acolo.(…) Nu i-am dat toate hainele, are peste 200 de rochii, când o să găsesc o doamnă ca ea, o să le donez pe toate.

Ea era extraordinar de dichisită. Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit pentru că pe noi ne-au uitat toți. Când era Cornelia i-am ajutat pe toți și acum ne-au uitat”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.