duminică, septembrie 26, 2021

Cornelia Catanga a murit în sărăcie. Mirabela Dauer, mesaj trist: „A hărăzit-o Dumnezeu cu o voce inegalabilă într-o țară în care valorile nu reprezintă nimic”

Vestea tristă că îndrăgita Cornelia Catanga a murit azi la Sitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, a fost un adevărat șoc pentru mulți colegi de breaslă. Mirabela Dauer a ținut să-și arate indignarea și tristețea pentru modul în care cântăreața de muzică lăutărească a părăsit această lume.

Mirabela Dauer, despre Cornelia Catanga: „A murit în sărăcie, fără casă”

Mirabela Dauer: „A hărăzit-o Dumnezeu cu o voce inegalabilă într-o țară în care valorile nu reprezintă nimic”

„Sunt împietrită de durere și de neînțelegere.
Catanga nu mai e…
Brusc!!!
Nu a spus nimic.
Și-a dus boala acasă, în tăcere.
O am în minte la mine pe canapea stând la povești…
Am tot plănuit să ne revedem dar vremurile pe care le trăim ne impun DISTANŢARE…
Și-acum ea nu mai este iar eu nu mai am cuvinte.
Drum lin spre stele “sora mea” cum îți plăcea să-mi spui.
PS: ce mă întristează la fel de tare este că a murit în sărăcie, fără casă și fără posibilitatea de a urca pe scenă să poată face ce a iubit cel mai mult – SĂ CÂNTE.
Ce folos că Dumnezeu a hărăzit-o cu o voce inegalabilă într-o țară în care valorile nu reprezintă nimic?”, este mesajul trist al Mirabelei Dauer.

Din păcate, Cornelia Catanga a murit în sărăcie. „Aurel Pădureanu nu are cu ce să o înmormânteze”

Anunțul că interpreta de muzică lăutărească a murit la vârsta de 63 de ani a fost făcut de jurnalista Mara Bănică. Tot ea a anunțat și că soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a susținut că nu va avea bani pentru procesiunea de înmormântare.

„Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a povestit Mara Bănică pentru o emisiune de la Antena Stars.

Mara Bănică: „Când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace”

Pe lângă șocul decesului, opinia publică a aflat cu stupoare că familia solistei o duce foarte greu, încât să nu-și permită să o îngroape creștinește pe Cornelia Catanga.

„Noi dormeam, era 04:45 și suna Catanga. Nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire.

Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea: «Mara, a murit Cornelia» . I-am zis: «Linișteste-te» .

Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace”, a mai spus Mara Bănică.

 

Ultimele stiri