sâmbătă, martie 25, 2023

Eclipsa de Lună aduce în centrul atenției căminul, familia și relațiile intime. Luna iunie abundă în evenimente astrale care ne vor suprasolicita.

5 iunie este primul hop, întrucât anul este presărat de eclipse, ceea ce știm că reprezintă un flux intens energetic, dar și schimbări masive în viață.

Vineri, 5 iunie,  începe sezonul eclipselor cu o eclipsă lunară în Săgetător, moment important care va declanșa în viața tuturor zodiilor schimbări esențiale.

Te-ar mai interesa: De ce se pune pâine și sare pe pragul casei, mâine...

Pe 18 iunie, Mercur își reia mersul retrograd, pentru a doua oară în acest an memorabil. Cred că toată lumea este de acord: nu vom uita 2020 prea ușor. Probabil că vom vorbi de acest an dându-l punct de reper: tu înainte de 2020 sau după 2020?

La ce să te aștepți când intră Mercur în retrogradare? Ca de obicei: proastă funcționare a tehnologiei, mesajele care nu-ți vor mai ajunge la destinatar, piedici. Dar reține: nu este totul negru, când vorbim de Mercur retrograd. Este o perioadă când e bine să încetinim activitatea și să reflectăm, să ne gândim la ce e bine și ce nu și, mai ales, să învățăm să mergem pe val, nu contra curentului.

Te-ar mai interesa: Medic: suplimentul natural care ne ajută să combat...

Ne aflăm în plină desfășurare a zodiei Gemeni, e bine să ne bucurăm de energia lor veselă, fiindcă odată cu începutul perioadei Racului, din 20 iunie, atmosfera devine mai serioasă și mai sensibilă.

Și a doua zi după ce Racul preia conducerea, ne așteaptă a doua eclipsă a lunii, de data aceasta solară, în semnul Racului.

Pe 25 iunie, ia sfârșit perioada de retrogradare a lui Venus, iar luna se încheie glorios, cu o puternică și impresionantă conjuncție Jupiter-Pluto, pe 30 iunie.

Te-ar mai interesa: Semnele și simptomele timpurii a unui infarct. Sun...

Revenind la prima eclipsă, cea din 5 iunie, forțe opuse, cum ar fi munca față de familie, sau ceea ce avem nevoie față de ce dorim, creează tensiuni interioare și presiuni externe, iar aceste lucruri pot provoca crize și conflicte care să ne sece de energie.

Acest eveniment este prima dintr-o serie de trei eclipse și, pe parcursul următoarelor săptămâni, vom descoperi că ni se deschide o nouă cale, una care poate fi foarte diferită de cea cu care ne obișnuisem.

Te-ar mai interesa: STUDIU. S-a aflat care este legătura dintre colest...

Va fi și prima eclipsă din Săgetător care are loc după ciclul anterior din 2010-2013, ceea ce indică intrarea într-un nou ciclu al eclipselor.

O Eclipsă de Lună este mult mai puternică decât o Lună Plină obișnuită și deseori este o deschizătoare de cale.

Am putea primi unele vești sau ceva în viața noastră se va încheia. Sau am putea fi impulsionați să renunțăm la ceva despre care am crezut că ne ajută.

Te-ar mai interesa: Vindecări miraculoase de boli grele făcute de Arse...

Am considerat poate că ne îndreptăm într-o direcție, dar deseori Eclipsa ne dezvăluie o cale cu mult diferită, spun experții astrologi.

Pentru că Eclipsa are loc în Săgetător, ne va ajuta să ne clarificăm gândurile, convingerile, ideile, pentru a ne pregăti pentru o nouă călătorie.

Marte și Venus, ambele în retrogradare, vor fi foarte active. Eclipsa de Lună în opoziție cu Venus aduce lene, excese alimentare, neglijență în gestionarea banilor și aventuri în dragoste. Este posibil să cerem mai multe dovezi de dragoste, dar să avem probleme în a o oferi chiar noi.

Ce aspecte ale vieții va influența Eclipsa de Lună în Săgetător pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec: călătoriile sau comunicarea cu străinătatea.

Taur: bani de la partener sau bănci, moșteniri, relațiile sexuale

Gemeni: relațiile parteneriale, personale sau de afaceri, relația cu soțul/soția

Rac: munca de zi cu zi, serviciul, mici probleme de sănătate la șolduri sau ficat

Leu: distracții, activități sportive intense, relațiile de dragoste, aventurile în dragoste, relațiile cu copiii

Fecioară: casa, familia de proveniență, proprietățile familiei

Balanța: relațiile publice, anturajul, relațiile cu rudele, educația, drumurile

Scorpionul: banii, câștigurile din muncă, bunurile materiale

Săgetătorul: energia vitală, afirmarea personalității

Capricorn: solitudinea, sentimentele ascunse, dușmani ascunși, aventurile secrete.

Vărsător: prietenii, libertatea personală, organizațiile non-profit, societatea.

Pești: prestigiul social, recunoașterea profesională, succesul, afirmarea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private