Sari la conținut

Ei sunt foștii iubiți ai lui Kate Middleton. Prințul William NU a fost prima ei iubire

Sursă FOTO: EVZ

În tinerețe, Prințesa de Wales a avut ocazia să cunoască alți bărbați care ar fi putut să o îndepărteze de pe tronul Angliei.

Începând din 2001, când Kate Middleton și Prințul William au început să se întâlnească, după ce s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews din Scoția, ambii s-au angajat într-o relație care a avut suișuri și coborâșuri, dar care nu s-a dovedit deloc a fi un basm.

Poate acesta a fost și motivul pentru care mulți au ajuns să creadă că unul dintre foștii iubiți ai Prințesei de Wales ar fi putut să o împiedice să se căsătorească cu William. Vă spunem cine au fost bărbații care au reușit să cucerească inima lui Kate.

Din 2001 până în 2010, când Prințul William, în vârstă de 28 de ani, i-a dăruit iubitei sale inelul de logodnă cu safir și diamant care i-a aparținut Prințesei Diana, cuplul se despărțise de cel puțin două ori, cea mai amintită despărțire fiind în 2007.

Totuși, cei doi s-au împăcat și s-au căsătorit în cele din urmă pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, într-o nuntă care a fost televizată și văzută de cel puțin 162 de milioane de oameni, care au asistat la modul în care amândoi au spus „da”.

În acei ani de relație, presa a început să o porecleze pe Prințesa de Wales drept „Waity Katie”, ca o modalitate batjocoritoare pentru faptul că tânăra aștepta de aproape un deceniu ca prințul să decidă să se căsătorească.

Deși prinții de Wales și-au început relația de la o vârstă foarte fragedă, Kate Middleton a avut ocazia să caute dragostea într-o direcție care nu avea nimic de-a face cu familia regală.

Cine au fost foștii iubiți ai lui Kate Middleton?

Sursa: Panoroma

Willem Marx

Înainte de a se muta la Universitatea St. Andrews, Kate și Willem s-au cunoscut la Marlborough College în 2000. Deși relația nu a durat mult, prințesa era foarte îndrăgostită de el. Astăzi, ambii mențin o prietenie frumoasă, ba chiar fostul ei iubit a fost invitat la marea nuntă regală.

Willem Marx este în prezent corespondent la Londra pentru rețeaua de știri americană NBC News și s-a căsătorit în 2014 cu prezentatoarea de televiziune, sociologul și actrița Johanna Botta, cu care are un fiu.

Sursa: Panorama

Rupert Finch

Rupert și Kate s-au întâlnit în 2001, când studiau la Universitatea din St. Andrews. Legătura lor a fost scurtă, deoarece, în același an, ea a început să se întâlnească cu Prințul William. Cu toate acestea, viitoarea regină are o relație foarte bună cu fostul ei partener, întrucât până și Finch i-a invitat pe Prințul William și Kate la nunta lui.

În prezent, Finch este un avocat cunoscut în Londra și locuiește cu soția sa, Lady Natasha Rufus Isaacs, o prietenă a lui Kate și designer, cu care are trei copii.

Sursa: Panorama

Henry Robner

Este fiul unor milionari din Marea Britanie. Kate și Henry au avut o poveste de dragoste de scurtă durată, mai ales după ce Prințul William i-a spus lui Henry că se întâlnește cu fosta lui iubită.

William și Henry fuseseră prieteni încă din copilărie la Eton College; cu toate acestea, relația lor s-a complicat când Henry s-a întâlnit cu Kate; în timp ce William se întâlnise cu fosta iubită a lui Henry.

Henry s-a căsătorit cu o femeie pe nume Natasha Sinclair, cu care este căsătorit de mai bine de un deceniu și are copii.

Harry Blakelock

Înainte de a călători în Scoția pentru a urma Universitatea St Andrew, Prințesa de Wales l-a cunoscut pe Harry Blakelock, potrivit Mail on Sunday.

Se spunea că Kate era atât de îndrăgostită de Harry, încât potrivit unei surse apropiate, ajunsese să vorbească doar despre el. Dragostea lor nu a durat mult și se spune că Harry Blakelock i-a frânt inima lui Kate.

Înainte de a merge la universitate, Kate a petrecut timp la Florența, studiind arta în orașul italian, dar în timpul șederii ei a continuat să se gândească la posibilitatea de a-l recâștiga pe Harry, dar relația nu s-a reluat.

Ulterior, Harry s-a căsătorit cu o colegă de școală a lui Kate și acum este partener la Lockton, cel mai mare broker de asigurări independent din lume.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel