sâmbătă, iunie 25, 2022

Elena Gheorghe, renumită artistă din România, a reușit să formeze o rutină zilnică sănătoasă. Astfel, ea consumă în fiecare dimineață o băutură cu proprietăți miraculoase pentru organism.

Smoothie-urile și sucurile naturale sunt o opțiune excelentă pentru a începe ziua. Acestea sunt pline de vitamine, nutrienți și zaharuri naturale pentru un surplus de energie.

Elena Gheorghe dezvăluie la ce suc nu poate renunța dimineța și cum a ajutat-o acesta din punct de vedere al sănătății.

Te-ar mai interesa: Boala lui Traian Băsescu. Profesorul Ciurea: E o d...

Smoothie-ul din țelină, de nelipsit pentru Elena Gheorghe

Dimineața mea începe cu un pahar de apă cu lămâie pe care o beau pe stomacul gol, apoi mă răsfăț cu alimentul meu favorit din meniu. Este vorba despre un smoothie din țelină care m-a ajutat enorm cu refluxul gastric, o afecțiune ce mi-a dat mari bătăi de cap și, în plus, sucul îmi dă multă energie, iar sistemul meu imunitar este mai puternic. Sucul de țelină este, după cum se știe, o porție de sănătate curată.

S-a constatat că vindecă acneea, reduce balonarea, ajută la menținerea greutății și a unui sistem digestiv sănătos și, mai mult decât atât, este un adjuvant în tratarea eczemelor și psoriazisului. Ziua mea începe, invariabil, cu poțiunea despre care v-am povestit”, a declarat Elena Gheorghe pentru VIVA!

Te-ar mai interesa: Leacul care vindecă boli grave. Lidia Fecioru: ...

Sportul, o alte parte importantă

Elena Gheorghe nu se mulțumește doar cu acest smoothie, ci și-a îndreptat atenția și spre partea de activitate fizică, pe care încearcă să o pună în aplicare în fiecare zi, susținând că este o activitate importantă pentru ea.

Fac zilnic sport pentru că e important pentru mine. Fiecare dintre noi trebuie să facă sport, să meargă la sală sau să dea o tură cu bicicleta prin parc. E benefic să alergăm, să facem mișcare, să scăpăm astfel de griji și de probleme.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

Să ne ocupăm de noi cel puțin jumătate de oră pe zi și să facem mișcare. Eu merg la sală, unde fac exerciții cardio, dar și o mulțime de abdomene. Iubesc să înot și vă garantez că sportul este cel mai bun remediu antistres”, mai spune Elena Gheorghe.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private