luni, septembrie 26, 2022

Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsită de discernământ

Dan Cămârzan, milionarul din Braşov care şi-a ucis bunica în 2019  sub ochii mamei sale, e liber. E liber de la ospiciu, după ce a fost internat acolo, pe motiv că nu avea discernământ.

Deşi în urmă cu 3 luni medicii au stabilit că bărbatul suferea în continuare de probleme psihice grave, luna trecută cererea sa de eliberare a fost aprobată de magistraţi

Te-ar mai interesa: S-a inventat plasturele hi-tech: Cum ne ajută în l...

Nu a ajuns în spatele gratiilor pentru că medicii au stabilit că nu avea discernământ în momentul comiterii crimei.

Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsită de discernământ

În acest context, Elena Udrea a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care afirmă că va cere să fie declarată nebună, ”pentru că doar un nebun şi-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar şi viaţă pentru a face ceva bun pentru ţară”.

„Văzând cum criminalul din Brasov, cel care acum trei ani si-a omorat bunica, a fost trimis acasa fara sa fie tras la răspundere, pe motiv ca fost lipsit de discernământ la momentul crimei, ma gandesc sa cer si eu sa fiu declarata nebuna si lipsita de discernământ pentru ca m-am implicat in aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, sa boxeze in Romania.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești într-o relație toxică: I...

Dincolo de abuzul facut de cei 4 judecatori ai ICCJ in 7 aprilie care au incalcat atat Constitutia României cat si Deciziile CCR nr. 685/2018 si CJUE din 212.12.2021 si au refuzat rejudecarea in conditii de legalitate a dosarului Gala Bure, pe fondul problemei, prin sentinta care trebuia sa fie desfiintate si nu a fost, eu am fost condamnata in 2018 la 6 ani de inchisoare pentru ca “ am cerut angajatilor ministerului sa gaseasca SOLUTIILE LEGALE pentru MDRT sa poata face publicitate brandului turistic al României in timpul Galei de Box, Campion pentru Romania”, organizata la Bucuresti in iulie 2010, (citat din Rechizitoriu). In aceasta Gala, campionul mondial la Box de la aceea data, românul Lucian Bute, a castigat prin K.O centura IBF. Gala Bute fiind cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodata in Romania si cu cea mai mare audienta la toate categoriile, pe plan national si international, meciul lui Bute fiind retransmis de cateva ori chiar pe CNN, Euronews, Eurosport si alte canale tv.

Te-ar mai interesa: Corpurile de iluminat joacă un rol important în pr...

Pentru ca am vrut sa promovam pe bani europeni, brandul turistic al României la acest eveniment, si am si reușit, intai Kovesi, apoi judecatorii sistemului ocult care conduceau si Justiția pana in anul 2020, Ionut Matei, Florentina Dragomir & Co, au decis ca este un abuz in serviciu, si mi-au dat 6 ani de închisoare cu executare!!!

Ca urmare, văzând soluția din cazul lui Cămârzan? Vreau sa cer si eu sa fiu considerata nebuna si fara discernământ, pentru ca doar un nebun si-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar si viata, daca ne gandim la ce i se întâmpla lui Rudel Obreja, victima colaterala a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru tara!

Nimeni pana atunci si nici de la Gala Bute incoace nu a mai reusit sa organizeze ceva macar asemanator in Romania, sau nici nu a mai incercat, vazand ce mi s-a intamplat mie.

Te-ar mai interesa: Tradiții: Ce să faci să-ți crească părul lung și b...

Oamenii sanatosi la minte, nu fac nimic, se bucura linistiti de functiile lor si de privilegiile aferente, fara sa realizeze ceva si pentru tara, dar sunt liberi si fericiti! In timp ce eu ma lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, in pușcărie..”, a scris fostul ministru al Turismului.

Reamintim că Elena Udrea este condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Te-ar mai interesa: Cum sa alegeti un camin de batrani potrivit pentru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private