Sari la conținut

Emil Boc a dezvăluit că a luat acest medicament înainte și după doza booster ca să evite efectele secundare

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, spune că nu a simțit niciun efect secundar după ce, miercuri, s-a vaccinat cu a treia doză de ser împotriva Covid-19. 

Edilul a făcut booster-ul cu Pfizer, după ce primele două doze au fost cu serul produs de AstraZeneca.

Emil Boc a declarat pentru presa locală că a luat două pastile de paracetamol, înainte și după vaccinare.

Primele doze cu AstraZeneca și boosterul cu Pfizer

“Nu am absolut niciun simptom care să-mi spună că e vreo problemă. Față de doza 1, când am făcut, atunci, cu Astrazeneca, când am avut un pic o stare mai febrilă, început de frisoane, la doza 2 nu am avut nimic, iar acum, la doza 3, pe care am făcut-o cu Pfizer după cele două cu Astrazeneca, pot să vă spun că totul a fost absolut în regulă – o simplă, ușoară durere la locul unde a fost administrat vaccinul, dar, în rest, absolut nimic.

Recunosc, am luat două paracetamoale, unul imediat după vaccin, altul seara, înainte de culcare. Totul a decurs normal, fără probleme”, a spus Emil Boc, potrivit Ziua de Cluj.

Boc a anunțat miercuri că s-a vaccinat cu cea de-a treia doză anti-COVID.

“Azi m-am vaccinat cu Doza 3. Vaccinarea reprezintă cea mai sigură cale pentru protejarea sănătății individule și colective. De asemenea, vaccinarea previne aglomerarea sistemului medical”, a transmis Emil Boc.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel