Sari la conținut

„Este absolut catastrofal!” AVERTISMENT șoc pentru Regele Charles: Cartea lui Harry poate duce la SFÂRȘITUL monarhiei. Acuzații de rasism, agresiune și misoginism

„Este absolut catastrofal!” AVERTISMENT șoc pentru Regele Charles: Cartea lui Harry poate duce la SFÂRȘITUL monarhiei. Acuzații de rasism, agresiune și misoginism

În urma scurgerilor de informații către presă din cartea Prințului Harry, se pare că familia britanică traversează cea mai neagră perioadă.

Cartea „Spear – Rezerva” a celui de-al doilea fiu al regelui Charles urmează să ajungă în librării marți, 10 ianuarie. Cu toate acestea, au apărut dezvăluiri în presă după ce cartea a fost lansată în Spania cu 5 zile mai devreme.

Din 10 ianuarie poate începe sfârșitul pentru familia regală britanică

Un avertisment șocant  vine chiar de la biograful oficial al Regelui Charles. Catherine Mayer  este de părere că autobiografia prințului Harry ar putea să fie începutul sfârșitului pentru familia regală britanică.

Eșecul acestui proiect este „absolut catastrofal pentru familia regală”, mai adaugă biograful oficial al regelui Charles.

Mayer crede că furia populară privind rasismul, misoginismul și averea familiei ar putea să ducă la scăderea susținerii pentru monarhie.

Catherine Mayer a cărei carte, The Heart Of A King, a fost supusă în 2015 unor scurgeri similare celor care preced lansarea autobiografiei lui Harry, susține că întrebările fundamentale ridicate de Prințul harry, atât în documentarul Netflix, cât și în noua sa carte și în interviurile acordate, sunt evitate.

Acuzațiile de agresiune, rasism și misoginism, precum și distincțiile de clasă nu sunt abordate de monarhie pentru că ar putea submina baza consimțământului prin care conduce familia regală, susține biograful oficial al regelui Charles.

Familie regală este menită să fie o reflectare idealizată a poporului britanic însuși

De vină, susține Mayer, sunt straturile de secret și confuzie care înconjoară monarhia și încurajează neînțelegerile.

Acestea au menirea de a apăra familia regală, dar vor sfârși prin a învinge organizația dacă se concentrează pe personalități, avertizează ea.

Întreaga familie regală este menită să fie o reflectare idealizată a poporului britanic însuși, iar căsătoria lui Harry cu Megan a făcut treaba mult mai ușoară, afirmă Mayer.

Mai mult, biograful oficial al Regelui Charles afirmă că impactul emoțional al cărții autobiografice capătă și mai multă greutate atunci când prințul Harry vorbește în interviul acordat ITV despre sentimentele avute imediat după moartea mamei sale Prințesa Diana.

Până în prezent, niciun membru al familiei regale nu a comentat dezvăluirile prințului Harry.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel