Sari la conținut

Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui Harry și Meghan: îl va folosi sau nu?

Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui Harry și Meghan. Palatul Buckingham nu a emis încă o declarație cu privire la viitoarea serie de documente Netflix axată pe Ducele și Ducesa de Sussex, Harry și Meghan.

Regele Charles se confruntă cu o alegere „dură”, a spus un comentator regal înainte de lansarea unui documentar Netflix cu șase episoade, care îi prezintă pe Meghan Markle și prințul Harry.

Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui Harry și Meghan: îl va folosi sau nu?

Întrebat ce măsuri ar putea lua monarhul pentru a apăra Monarhia de afirmațiile potențial dăunătoare făcute în Harry și Meghan, expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat pentru Express.co.uk:

„Deși nu știm exact ce este în seria de documentare, trailerul scoate în evidență faptul că va conține atacuri asupra familiei regale și a celor care îi servesc. Problema după interviul lui Meghan și prințul Harry la Oprah a fost cum să răspundă.

Declarația demnă a spus că „unele amintiri pot varia” și aceasta a avut în spate autoritatea unică a Reginei. Cu toate acestea, aproape 50 de milioane de oameni au urmărit acest interviu care a făcut un prejudiciu enorm monarhiei, în special acuzațiile despre rasism și sănătatea mintală.

Oprah, în mod regretabil, nu le-a cerut dovezi lui pe Harry și Meghan cu privire la „adevărul lor”. Alegerea este nesatisfăcătoare. Fără a nu face nimic, o abordare de tip „business as usual” este extrem de nesatisfăcătoare.

Totuși, în niciun caz nu ar putea exista o respingere punct cu punct a acuzațiilor sau acțiunilor legale din partea Palatului. Acest lucru l-ar transforma într-un circ mediatic. Ar fi nevoie de un act al Parlamentului pentru a elimina ducatul lui Harry și el ar fi în continuare un prinț.”

Fitzwilliams consideră că noul suveran se confruntă cu alegerea „drastică” de a-și evita cel de- al doilea fiu până la apariția semnelor unui armistițiu între Harry și Monarhie. 

„Cea mai probabilă opțiune este să nu-i invităm la Încoronare și, până când nu va apărea un semn că ar putea fi de fapt o reconciliere, să interziceți orice contact cu ei. Este drastic, regele Charles este tatăl lui Harry.

Prințul William va dori să-și protejeze moștenirea, totuși, este amenințată și nu există niciun răspuns evident!”, a spus Fitzwilliams.

Harry și Meghan: „Nimeni nu știe întregul adevăr. Noi, da”

Cele două trailere lansate până acum de Netflix sugerează că Meghan și Harry vor fi vor avea mai multe pretenții împotriva Familiei Regale, la doar un an după ce au lansat acuzații de neglijare și rasism împotriva companiei în timpul întâlnirii cu Oprah Winfrey.

Palatul Buckingham nu a comentat încă despre viitorul film Netflix. Declarația menționată de Fitzwilliams, inclusiv expresia „amintiri pot varia”, a fost lansată la aproape 48 de ore după ce ducele și ducesa de Sussex au fost difuzate pentru prima dată la interviul cu Oprah Winfrey.

În teaserul de un minut lansat luni, Ducele vorbește despre „ierarhia” existentă în Familia Regală și susține că există „scurgeri, dar există și plantarea de povești”.

Același trailer leagă presiunea media cu care s-a confruntat regretata prințesa Diana cu experiența lui Meghan. Ducesa poate fi auzită spunând: „Mi-am dat seama că nu te vor proteja niciodată”.

Trailerul se termină cu Ducele privind în cameră, spunând: „Nimeni nu știe întregul adevăr. Noi știm întregul adevăr”.

Netflix, cu care Meghan și Harry au semnat un contract pe mai mulți ani în 2020, după ce au demisionat din calitatea de membri activi ai Firmei, a descris lansarea documentarului drept un „eveniment global”. Primele trei episoade vor debuta pe 8 decembrie, în timp ce a doua și ultima jumătate vor fi lansate pe 15 decembrie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel