vineri, iulie 1, 2022

Hiperhidroliza palmară este o afecțiune destul de întâlnită, care creează un disconfort major persoanei aflată în această situație.

Nu conteaza temperatura mediului in care persoana se afla, pentru ca palmele incep sa transpire oricum. Senzatia este de curgere permanenta de apa din palme. De cele mai multe ori, cei care au probleme cu hiperhidroliza palmara au probleme si cu transpiratia excesiva a picioarelor.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: Băuturi care ar trebui evitate vara...

Există un cumul de factori care determină transpirația excesivă a extremităților. Stresul, anxietatea, lipsa calciului si fierului sunt factori importanti in această afecțiune. Si alimentatia contează enorm, așa că este bine să o revizuiți, în cazul în care vă confruntați cu hiperhidroliză palmară.

De obicei, este o situație în care ți se spune să aștepți, să fii calm, căci nu există medicamente. Doar că avem remedii naturale.

Emoţiile şi stresul pot duce la o transpiraţie abundentă a palmelor. Această afecţiune se poate trata cu ajutorul frunzelor de nuc sau cu scoarţă de stejar, preparate sub formă de infuzie.

Te-ar mai interesa: Dezvăluiri despre Putin. Tatiana Fokina: De câte o...

Din două lingurițe de frunze de nuc mărunțite, fierte timp de 20 de minute în 250 de ml de apă, se prepară o infuzie în care se țin mâinile timp de 10 minute. Cel de-al doilea tip de ceai se prepară din două linguriţe de coajă de stejar mărunţită, fiartă în aceeaşi cantitate de apă. În lichidul obținut se țin mâinile timp de un sfert de oră, apoi se scot fără a se şterge. Un alt remediu poate fi tamponarea palmelor cu suc de lămâie. În acest fel porii sunt astupaţi, iar transpiraţia este diminuată.

Te-ar mai interesa: Profeția Babei Vanga: Două zodii vor avea o viață ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private