Sari la conținut

Ești născut în aceste zile? Ai șanse să devii milionar! Numerolog: Dumnezeu ți-a pus darul banilor

Imagine creată cu AI
Ritualuri de îmbogățire

În cazul în care v-ați născut în aceste zile, aveți șansa să ajungeți milionar. Dacă aveți mai mulți bani, veți avea mai multă putere de cumpărare și va fi mai ușor să vă îndepliniți dorințele și nevoile de ordin material. Unora, o sumă li se poate părea uriașă, pe când altora li se va părea modestă.

Conform specialiștilor în numerologie, puterea noastră financiară este influențată și de data nașterii. Numerologul Adam Stavarache a precizat care sunt zilele de naștere cu cel mai mare noroc atunci când vine vorba de latura materială a lucrurilor.

Ești născut în aceste zile? Ai șanse să devii milionar!

„Pe 10, 19 sau 28. Problema este alta. Nu ați învățat să vă construiți o relație corect. Nu ați învățat să vă ascultați. Și ultimul lucru: lucrați și vă suprimați prea mult pe voi înșivă. Țineți prea mult cont de dorințele celorlalți.

Din acest motiv, fluxul de bani scade și căutați să fiți angajați toată viața. Și ce credeți… cei născuți pe data de 19 nu sunt făcuți să muncească toată viața pentru un șef!”, a dezvăluit Adam Stavarache pe Tik Tok.

Cei născuți pe datele de 10, 19 sau 28 trebuie să-și schimbe, în primul rând, mentalitatea. „Dumnezeu ți-a pus darul banilor. Problema este alta: Cu ce bărbați stai tu de vorbă? Caută să vezi cu ce feluri de bărbați stai, ce mentalități au.

Viața ta financiară depinde și foarte mult de bărbatul cu care ești. O femeie născută pe 28 are mare putere de a avea foarte mulți bani, dar este foarte important să îți alegi partenerul care să te ajute să ai foarte mulți bani”, a mai zis Adam Stavarache, potrivit RTV.

Imagine creată cu AI

La ce să fim atenți atunci când alegem partenerul/a

“Trebuie să ținem cont de numere și pe plan sentimental, deoarece sunt anumite date de naștere care ne susțin și altele care sunt karmice. Compatibilitatea ține foarte mult de nevoia înțelegerii celuilalt, chiar dacă sunt anumite date de naștere karmice, este important ca sufletul să-și înțeleagă misiunea lui personală.

Dacă îi înțelegi nevoile celuilalt, crește relația într-un mod frumos. Spre exemplu, dacă o persoană are cifra de destin 3, iar partenerul are cifra 2, există un conflict.

Cel cu cifra 2 este foarte dependent, iar celălalt cu numărul 3 nu este dependent. Numărul lor de destin ar fi 5, dacă adunăm ambele cifre, asta înseamnă că relația se va rupe. Dacă împărțim 5 la 2, ne dă un număr cu virgulă, ceea ce înseamnă că numărul este cu karmă”, a declarat Adam Stavarache.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel