vineri, august 19, 2022

Evoluția variantei Delta, la nivel mondial, îngrijorează experții în sănătate. Aceasta se răspândește mai repede decât estimau specialiștii, iar în anumite țări situația epidemiologică este din ce în ce mai gravă.

Marea Britanie, cea mai afectată țară din Europa, se confruntă cu o creștere substanțială a cazurilor de COVID. Majoritatea sunt provocate de varianta Delta, care este dominantă.

Te-ar mai interesa: Nu trebuie să petreci NICIODATĂ mai mult de cinci ...

Varianta Delta este o tulpină îngrijorătoare care a apărut în India. Acesta este recunoscută pentru contagiozitatea ridicată și trasmiterea foarte rapidă de la persoană la persoană.

Evoluția variantei Delta în Marea Britanie, cea mai afectată țară

Varianta Delta a coronavirusului se răspândeşte în lume chiar mai repede decât estimau specialiştii şi autorităţile sanitare, transmite RRA, potrivit Rador.

În unele zone, spitalele încep să fie din nou aproape pline. Datele statistice, care provin din spitalele din Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, arată că majoritatea pacienţilor sunt tineri şi nevaccinaţi. Numărul cazurilor grave a ajuns la 4.500, în Regat, pe fondul unei creşteri rapide a infectărilor cu această variantă mai contagioasă.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...

Numărul spitalizărilor creşte îngrijorător de mai multe zile. În ultima săptămână s-au înregistrat cu aproape 40% mai multe admiteri în spital, în comparație cu săptămâna precedentă. Oamenii de știință avertizează că numărul spitalizărilor se dublează la fiecare trei săptămâni.

Cele mai mari focare de infecție sunt în nordul Angliei, unde spitalele sunt din nou aproape pline. Medicii spun că sunt extrem de îngrijorați și că majoritatea pacienților lor sunt acum, de regulă, tineri și nevaccinați.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila, acuzat că a dat „ca hoțul” 21 de...

Atât autoritățile, cât și oamenii de știință spun că se așteaptă ca cifrele să arate și mai îngrijorător în săptămânile care urmează.

În Anglia nu mai există nicio restricție. Purtarea maştii, inclusiv în interior, este acum la latitudinea fiecăruia, distanțarea socială nu mai este obligatorie, barurile de noapte sunt redeschise, iar nunțile, botezurile sau înmormântările pot avea orice număr de invitați.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

Numărul spitalizărilor crește pe fondul exploziei numărului de infectări. În ultima săptămână, 332.000 de britanici au fost diagnosticați cu COVID, din nou, o creștere de 40%.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private