Sari la conținut

Experții spun că e pe moarte, dar el e pe cale să devină tată, din nou, la aproape 70 de ani. Reacția neașteptată a lui Vladimir Putin la aflarea veștii

Experții spun că e pe moarte, dar el e pe cale să devină tată, din nou, la aproape 70 de ani. Reacția neașteptată a lui Vladimir Putin la aflarea veștii

De la începutul războiului în Ucraina, mai mulți specialiști au declarat că președintele Rusiei suferă de boli mortale și că mai are foarte puțin de trăit.

Potrivit canalul rusesc de Telegram General SVR, preluat de publicația elvețiană Blick, însă, președintele Rusiei ar devine tată la 69 de ani.

Reacția neașteptată a lui Vladimir Putin la aflarea veștii că va deveni tată, din nou, la 70 de ani

Alina Kabaeva, fostă campioană olimpică și mondială la gimnastică ritmică, iubita lui Vladimir Putin, ar fi însărcinată însărcinată cu o fetiță,

„Dragi abonați și vizitatori ai canalului, tocmai am primit vestea! Am scris deja că Alina Kabaeva, partenera președintelui Rusiei, este însărcinată, iar ieri a devenit cunoscut că va avea o fetiță”, a scris canalul de Telegram, despre care se știe că este apropiat de Kremlin.

În ciuda veștii minunate, Vladimir Putin nu ar fi prea încântat de această veste.

„Am deja destui copii, și am făcut destule fiice acum mult timp”, ar fi spus liderul de la Kremlin la aflarea veștii că va fi iar tată.

Cu toate că viața privată a liderului de la Kremlin este ținută ascunsă de ochii curioșilor, presa din străinătate susține că Alina Kabaeva s-ar afla la a treia sarcină. Aceasta ar fi născut pentru prima dată în 2015, la o clinică din Elveția. Ulterior, după patru ani, aceasta i-ar fi dăruit liderului rus și gemeni.

Câți copii are Vladimir Putin

Există diverse versiuni în privința numărului de copii exact pe care îi are președintele rus. Ce se știe sigur este că Vladimir Putin a  fost căsătorit între 1983 și 2014 cu Liudmila, iar din căsătoria cu prima nevastă, Putin are două fiice: Maria, 37 de ani, medic endocrinolog, şi Ekaterina, 35 de ani, femeie de afaceri.

Împreună cu fosta gimnastă olimpică. Liderul de la Kremlin ar avea trei băieți, iar acum ar urma să devină pentru a treia oară tată de fată.

De menționat este faptul că Alina Kabaeva se implică intens în gimnastica din Rusia, însă despre viața privată a acesteia nu se cunosc foarte multe detalii. Ea este absentă de pe rețelele de socializare și transmite uneori comunicate prin intermediul presei apropiate Kremlinului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.