luni, iunie 1, 2020

Există un aliment ce este un excelent revitalizant. Drojdia de bere, consumată cu regularitate, ajută la întârzirea procesului de îmbătrânire.

Ea nu trebuie cosumată ca atare, în stare vie, ci sub formă de extracte, în care drojdia devine inactivă.

Drojdia de bere se găsește la plafar sub formă de granule, pulbere, care se pot adăuga în orice mâncare, tablete sau caspule care se iau ca atare.

Citește și:

„Prepararea drojdiei sub formă de extract înseamnă inactivarea ei. Drojdia nu trebuie consumată ca atare, în stare vie, pentru că în loc să ofere ceva sănătos organismului, ia din ceea ce acesta are deja (drojdia este foarte rezistentă la acizi, nu moare imediat).

Acelaşi lucru se întîmplă, spre exemplu, şi în cazul laptelui pasteurizat la temperaturi scăzute: în loc să ofere calciu organismului, ia din cel care există deja”, potrivit unei declarații a expertului în alimentație, dl Gheorghe Mencinicopshi.

Citește și:

Există pe piaţa românească complexe vitaminice care conţin drojdie de bere. Însă variantele în care acest produs poate fi fabricat sunt foarte multe: de la granule, pulbere, care se pot adăuga în orice mâncare pe care o consumăm, până la tablete sau capsule care se iau ca atare.

Parteneri