duminică, iunie 4, 2023

Unele povești de dragoste nu mor niciodată, nici odată cu trecerea timpului, nici odată cu moartea unuia dintre parteneri, iar în aceste ocazii, sintagma „până când moartea ne va despărți” nu se adeverește.

Acest lucru a fost demonstrat cu ceva timp în urmă de Margaret McCollum, o femeie care merge în fiecare zi la metroul londonez pentru a asculta vocea răposatului ei soț.

Te-ar mai interesa: Mihai Voropschievi a realizat horoscopul sufletelo...

Acum, o femeie în vârstă este cea care a demonstrat că dragostea nu numai că există, dar nu moare niciodată, împărtășind modul în care își omagiază soțul decedat: aducând flori în fiecare zi la mormântul iubitului ei soț, care a murit de peste 18 ani, potrivit Lavanguradia.

O poveste împărtășită de nepoata bătrânei, Lucía, pe contul ei de TikTok: „Cum să explic cuiva care nu crede în dragoste că bunica mea merge să-l vadă pe bunicul meu în fiecare zi, de 18 ani, în același loc?

După cum se poate vedea în imagini, tiktokerul conducea când și-a întâlnit bunica, a oprit mașina și a întrebat-o: „Ce faci aici, de ce vii aici?”, la care bătrâna a răspuns că îi ducea flori soțului ei, ca în fiecare zi.

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

Povestea de dragoste nu a întârziat să devină virală pe rețelele de socializare, emoționând mii de oameni, motiv pentru care, ca răspuns la solicitările utilizatorilor, Lucia a împărtășit într-un al doilea filmuleț cum bătrâna strânge florile pentru a le duce răposatului ei soț, în timp ce nepoata ei spune că „În fiecare zi îi duce flori bunicului meu”.

Povestea de dragoste a bătrânei acumulează milioane de vizualizări

Nu este de mirare că aceste videoclipuri au acumulat milioane de vizualizări și tot felul de mesaje de afecțiune pentru bunica: „Mulțumim că ne-ai făcut să știm ce persoană frumoasă este bunica ta”, „Bunica ta este dovada că dragostea eternă există” sau „Ce doamnă adorabilă, ești cea mai bună, îmi placi atât de mult”, au fost unele dintre cele mai populare comentarii ale utilizatorilor.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Succesul poveștii a fost atât de mare încât Lucía a creat un cont de Instagram pentru bunica ei sub numele de utilizator: @layayanuncafalla. Acolo a început să împărtășească toate videoclipurile în care bătrâna explică frumoasa ei poveste de dragoste cu regretatul ei soț.

@luu_sia Amor incondicional siempre✨ ni un cielo os separa..❤️‍🩹 #parati #foryou #abuela #grandma ♬ Photograph – Ed Sheeran

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private