Sari la conținut

Cine este primul soț al Andreei Marin. Ar fi fost bărbatul vieții sale

Sursă FOTO: Rețete si Vedeta

Cum arata primul sot al Andreei Marin. Puțini sunt cei care știu că înainte de relațiile cu Bănică, turcul Tuncay si Adrian Brancoveanu, Andreea Marin a mai fost căsătorită! El este primul soț al Zânei, pe care îl cheamă Gheorghiță…

Fosta Zână a mai fost căsătorită în trecut, cu un bărbat pe care l-a iubit enorm. Potrivit apropiaților Andreei, care au făcut mărturisiri fabuloase, vedeta n-ar mai fi iubit niciodată un bărbat așa cum l-a iubit pe el!

Cristian Gheorghiţă este numele lui și se poate mândri cu faptul că a fost primul soţ al Andreei Marin. În anul 1995, cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, iar după trei ani mariajul lor a ajuns la final.

L-a iubit cu patimă și a suferit enorm după ce a divorțat

Cea mai bună prietenă a Zânei, Ana Maria Ilac, a mărturisit în urmă cu mai mulți ani cât de mult a suferit Andreea dupa divortul de omul de afaceri Cristian Gheorghită:

“Unul din cele mai dificile momente din viata ei a fost despartirea de sotul ei, Cristi. A fost aproape distrusa. Dintr-o data, lumea pe care si-o cladise alaturi de barbatul pe care-l iubea se prabusise. Brusc, viata parea sa-si fi pierdut orice sens. Realizarile profesionale pareau inutile atata timp cat nu impartasea satisfactiile cu persoana iubita. Ce a ajutat-o sa depaseasca aceasta perioada grea a fost dragostea ei pentru viata”.

Cristian Gheorghiță a lucrat în ultimii ani în televiziune. Bărbatul a activat la Kanal D și a fost director de marketing la Prima TV. Primul soț al Andreei s-a recăsătorit și are un copil.

Sursă: Playtech

Alimentul cu care a slăbit Andreea Marin

Vedeta are o ambiție de fier și pare că nimic nu îi stă în cale atunci când vrea să își îndeplinească obiectivul. Așa a fost și în momentul în care și-a dorit să slăbească!

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta.

Andreea Marin, despre alimentul cu care a slăbit: „Ține loc și de pâine”

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme.

Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea.

Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a continuat ea.

Cum a slabit Andreea Marin. „Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…)

Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu.

Şi am pierdut şapte kilograme! Şi continui, nu mă las”, a spus Andreea Marin, potrivit spectacola.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel