luni, iulie 4, 2022

Potrivit studiilor, mărimea medie a unui penis în erecție este de 11-13 cm lungime și 10-12 cm în circumferință. Însă, o nouă cercetare a arătat că aceste dimensiuni nu prea se potrivesc cu ce își doresc femeile.

Doctorul Nicole Prause a efectual un studiu în cadrul căruia a folosit modele 3D de penisuri în erecție de diferite dimensiuni. În acest fel, modelele erau cât mai reale, spre deosebire de studiile unde se foloseau modele de penisuri în stare flască sau desene 2D.

Din 100 de modele create, Prause și echipa sa au ales 33 modele pe care le-au considerat cel mai des întâlnite. Cel mai mic model de penis a avut puțin peste 10 cm lungime, iar cel mai mare aproape 23 cm.

La studiu au participat 75 de femei de diferite vârste, care au fost rugate să aleagă dintr-un coș două penisuri pe care și le-ar dori la un partener – unul pentru un one night stand, altul pentru un bărbat cu care să aibă o relație de lungă durată.

În urma acestui studiu, se pare că femeile preferă în medie un penis de 16-17 cm lungime și aproximativ 12 cm circumferință. Interesant este că cele mai mari penisuri au fost alese pentru aventuri de o noapte.

„Un penis mare are riscul de a cauza durere în timpul sexului”, spune Dr. Prause. „Totuși, femeile își asumă acest risc în cazul unui one night stand.”

Diferite studii au arătat că mărimea medie a unui penis în erecție este de 11-13 cm lungime și 10-12 cm în circumferință.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private