Sari la conținut

Flavia Groșan, avertisment despre o afecțiune gravă: „O să plângem noi după un Covid”

Medicul Flavia Groșan, recunoscută în contextul pandemic actual pentru tratamentul personalizat împotriva infecției Covid-19, avetizează românii despre o afecțiune mai gravă decât boala provocată de coronavirus. 

Flavia Groșan, medic renumit din Oradea, a devenit celebră după ce a declarat că schema de tratament personalizată a vindecat mii de pacienți bolnavi de Covid-19. Declarațiile medicului au împărțit România în două tabere, stârnind atât simpatia, cât și reticența românilor.

Recent, aceasta a comunicat pe o rețea de socializare că o boală și mai gravă devine din ce în ce mai frecventă, avertizând că „ne va fi dor de un Covid”.

Flavia Groșan, avertisment despre o afecțiune gravă

Flavia Groșan a fost criticată dur de mulți medici renumiți din România, în ruma afirmațiilor conform cărora pacienții pot suferi edeme cerebrale care pot fi fatale dacă primesc o cantitate mai mare de oxigen decât cea necesară. Astfel, ea a fost reclamată și audiată de către Colegiul Medicilor Bihor.

Pentru că nu au existat plângeri împotriva sa, medicul a scăpat fără sancțiune, fiind aplaudată de mii de români care apreciază munca și implicarea sa în lupta anti-Covid-19. Recent, îndrăgita doctoriță a anunțat pe pagina sa de Facebook că perioada “Covid” pare să nu mai fie o problemă, astfel că încep să apară pacienți cu afecțiuni pulmonare grave, reprezentând un pericol mult mai mare decât infecția cu Covid-19

Prieteni, încep sa apară cazuri de pneumologie adevărată. O sa plângem noi după un Covid. Am pe țeavă niște cazuri de mă iau cu mâinele de cap. Doamne, ajută-mi!”, scrie medicul Flavia Groșan pe Facebook.

Aceasta a devenit recunoscută pentru schema de tratament personalizată, despre care a vorbit deschis.

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! În general, feedback-ul este bun de la pacienții mei.

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine”, a spus medicul, la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel