luni, iunie 27, 2022

Florin Călinescu – o figură emblematică în televiziunea din România, a explicat recent ce a stat la baza deciziei de a se trage din lumina reflectoarelor.

În urmă cu aproape trei ani, Florin Călinescu a fost diagnosticat cu un cancer de piele. Acum acesta se simte mai bine și a reușit să învingă boala, însă a explicat într-un interviu cum a ajuns să primească un diagnostic atât de crunt.

Te-ar mai interesa: Dr. Menci: Există peste 100 de alimente cu calorii...

Totul a început de la un consult banal. Acesta avea ceva la nas care îl jena și a decis să meargă la un medic specialist să afle cu ce se confruntă.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu.

A urmat o perioadă plină de stres și griji. Nu s-a descurajat, însă și a apelat la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea unei astfel de boli, scrie Cancan.

Te-ar mai interesa: Cum e să devii mamă după 50 de ani? Medic: Copilul...

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine.

Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. cum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mărturisit Florin Călinescu în cadrul unui interviu.

Te-ar mai interesa: Doliu în presa din România. A fost găsită moartă î...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private