luni, septembrie 26, 2022

Capitala a fost aseară martora celui mai mare protest de când a început pandemia. Protestele anti-restricții, anti-guvernamentale și antivacciniste au strâns, sâmbătă, 15.000 de persoane în Piața Victoriei, în punctul maxim care a fost atins la ora 20:00. Manifestațiile stabilite inițial la ora 17:00 a început cu aproape două ore mai devreme când în Piața Constituției au început să sosească autocarele cu protestatari din toată țara.

Te-ar mai interesa: Vestea pe care credincioșii trebuie să o afle! Mân...

Comitetul de Vaccinare a transmis, pe pagina de Facebook a instituției, un mesaj pro-vaccinare chiar în timpul protestului, spunând că ”un român a murit la fiecare 8 minute în ultimele 24 de ore”.

Jandarmeria a transmis, de asemenea, că nu va dispune amenzi în timpul protestului pentru a nu se considera că încearcă ”să intimideze” manifestanții: ”Nu facem un scop din a sancționa cetățenii”, au transmis reprezentanții instituției.

Printre mesajele afișate de manifestanți s-au numărat ”Cred în Dumnezeu, nu în COVID”, ”Mass-media este virusul!”, „Demisia”, „Libertate”,  „Jos cu pașapoartele, avem imunitate”dar și ”Proști, dar mulți” cu referire la mobilizarea masivă a protestatarilor.

Te-ar mai interesa: Declarații șocante! Dr. Streinu-Cercel rupe tăcere...

Printre mesajele afișate de protestatari în Piața Victoriei a fost și următorul: ”Proști, dar mulți”.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav GaneaPrintre persoanele ieșite la protest s-au numărat și personalități publice, cum ar fi celebrul actor Florin Zamfirescu.

„Am ieşit în stradă, pentru că, socotesc că România este un vapor eşuat. S-a ales praful de tot ce am sperat. Şi am ţipat şi ne-am bucurat acum 31 de ani. Când eram în acelaşi loc, la Piaţa Universităţii, eram în balconul Universităţii şi eram fericiţi cu toţii că ţara nu are nicio datorie. Speram că cei care ne vor conduce or să cârmească vaporul ăsta, care astăzi este eşuat. S-a ales praful de visurile noastre, de tinereţile noastre, de copiii noştri, de urmaşii noştri, de nepoţi. S-a ales praful de români. Acum am ieșit, pur și simplu, din disperare. Speranțe mari nu am. Sper să cadă acest Guvern. Sper ca în ultima clipă să apară omul necesar la conducerea țării, pentru că toți care sunt acum la conducerea țării, sunt niște Iuda, vânduți, trădători. Cîțu a zis că românul o duce foarte bine, ce probleme aveți? Păi ce se întâmplă cu copiii, ce se întâmplă cu școlile, ce se întâmplă cu batjocura cu obligațiie, cu interdicțiile? Ce se întâmplă? Mai avem vreun pic de libertate când totul este obligatoriu și interzis?”, a declarat Florin Zamfirescu.

Te-ar mai interesa: Cifra de destin a Reginei Elisabeta. „Doi” și „nou...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private