vineri, ianuarie 27, 2023

Florin Salam a spus că e dispus să se vaccineze anti-Covid, după ce fratele lui lui a fost ucis de coronavirus la doar 45 de ani. Nelu Stoian, fratele manelistului, a fost diagnosticat cu COVID-19, pe 25 septembrie 2020.

Acesta s-a luptat două luni cu nemilosul virus, fiind internat Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Nelu Stoian suferea de mai multe boli, astfel că virusul a atacat un organism deja slăbit, în cele din urmă doborându-l.

Te-ar mai interesa: Cele patru stadii de osteoporoză. Ce se întâmplă c...

Florin Salam, dispus să se vaccineze

“Mi-e dor el! Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Eu am trecut prin multe de-a lungul anilor, dar am zis să nu mai întristez oamenii, nici fanii, nici familia. Oricum, știe toată lumea despre fratele meu. Cuvintele mele sunt prea mici ca să spun cât îl iubesc sau că mi-e dor de el. Poate așa i-a fost soarta și lui și mie, să împărțim ceea ce am împărțit. Dacă e acolo sus, la Dumnezeu, mă ajută mai mult și cândva ne vom reîntâlni cu toții acolo”, a declarat manelistul

Manelistul este dispus să se vaccineze anti Covid împreună cu toată familia sa, dacă va fi nevoie. „Poate autoritățile vor spune cândva să nu mai facem. Așteptăm, vedem, încă nu ne-am gândit la asta. N-am vrea să-l facem vaccinul, dar dacă va trebui, o să-l facem”, a spus artistul, potrivit newsweek.ro.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre sforăit și boala Alzheimer. Tulbur...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private