Sari la conținut

Florin Salam de urgență la spital. Din păcate ..

Florin Salam
Sursă foto: Tik Tok Florin Salam
Florin Salam a ajuns de urgență la spital

Florin Salam are probleme de sănătate şi este internat în spital. O fotografie cu acesta pe patul de spital a fost publicată pe Facebook de prietenul său, Alex de la Caracal.

În ultima perioadă, Florin Salam s-ar fi confruntat cu probleme destul de grave de sănătate, motiv pentru care chiar el a anunţat că ia o pauză şi că a anulat multe evenimente la care ar fi trebuit să participe.

Fotografia cu Florin Salam pe patul de spital i-a îngrijorat pe fani, care au trimis imediat mesaje, dar şi foarte multe urări de sănătate.

Exact în urmă cu un an, în august 2022, mai multe publicaţii din România au anunţat că Florin Salam a murit. Informaţia s-a dovedit a fi falsă, fiica artistului, Betty Salam, fiind cea care a dezminţit informaţia.

Ulterior, chiar Florin Salam a fost cel care a transmis un mesaj prin intermediul reţelelor de socializare.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură dată credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor”, a reacționat atunci Florin Salam.

Florin Salam, anunț îngrijorător! A părăsit România din cauza problemelor de sănătate

În mediul online a început să circule un videoclip cu Florin Salam, vizibil afectat, care anunță că a luat o pauză de la orice activitate. Cunoscutul cântăreț de manele, supranumit „Regele”, a anunțat că a părăsit România și este plecat în străinătate pentru a-și rezolva problemele de ordin medical.

Sursă foto: Florin Salam tik tok

„Vă salut, prietenii mei, îmi salut toată familia și bineînțeles am intrat să vă spun ceva foarte important, pentru că sunt plecat din țara mea, nu pot să vă zic țara unde sunt, pentru că nu am cum să vă spun, decât că sunt plecat pentru sănătate.

Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon, cât de curând, unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, unde să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva”, a transmis Florin Salam în mediul online.

Și a continuat: „Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup și vă iubesc!”

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.