Categories: Ştiri sănătate

Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Guvernul tău te minte într-un mod care ar putea duce la moartea ta”.

‘Uită-te pe fereastră și gândește-te„ de ce mă minte guvernul meu despre ceva atât de fundamental? ” Pentru că,  ei te vor ucide folosind această metodă. O să te omoare pe tine și pe familia ta.”

Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer și om de știință pentru alergii și căile respiratorii, care a petrecut 32 de ani în industrie conducând cercetarea medicamentelor noi, s-a retras din gigantul farmaceutic cu „cea mai înaltă funcție de cercetare” din domeniul său, a vorbit cu LifeSiteNews.

El a abordat propaganda „demonstrabil falsă” din partea guvernelor ca răspuns la COVID-19, inclusiv „minciuna” variantelor periculoase, potențialul totalitar pentru „pașapoarte de vaccin” și puternica posibilitate de a avea de-a face cu o „conspirație” care ar putea conduce la ceva cu mult dincolo de masacrul trăit în războaiele și masacrele din secolul al XX-lea.

Principalele sale puncte includ:

  1. Nu există „nicio posibilitate” ca variantele actuale ale COVID-19 să scape de imunitate. Este „doar o minciună”.
  2. Cu toate acestea, guvernele din întreaga lume repetă această minciună, indicând faptul că asistăm nu doar la „oportunism convergent”, ci la o „conspirație”. Între timp, mass-media și platformele Big Tech sunt dedicate aceleiași propagande și cenzurii adevărului.
  3. Companiile farmaceutice au început deja să dezvolte vaccinuri „de reîncărcare” („rapel”) inutile pentru „variante”. Companiile intenționează să fabrice miliarde de flacoane, în plus față de actuala campanie experimentală „vaccin” COVID-19.
  4. Agențiile de reglementare, cum ar fi Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente și Agenția Europeană pentru Medicamente, au anunțat că, din moment ce aceste vaccinuri „suplimentare” vor fi atât de similare cu injecțiile anterioare care au fost aprobate pentru autorizarea utilizării de urgență, companiile medicamentoase nu vor fi obligate să „ efectuează orice studii clinice de siguranță. ”
  5. Astfel, acest lucru înseamnă practic că proiectarea și implementarea vaccinurilor ARNm repetate și constrânse „merg de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în brațele a sute de milioane de oameni, [injectând] o secvență genetică superfluă pentru care nu este absolut nevoie sau justificare.”
  6. De ce fac asta? Întrucât nu este evident un motiv benign, utilizarea pașapoartelor vaccinale împreună cu o „resetare bancară” ar putea provoca într-un totalitarism, spre deosebire de lumea pe care a văzut-o vreodată. Reamintind răul lui Stalin, Mao și Hitler, „depopularea în masă” rămâne un rezultat logic.
  7. Faptul că acest lucru ar putea fi adevărat înseamnă că toată lumea trebuie să „lupte ca nebunii pentru a se asigura că sistemul nu se formează niciodată”.

Dr. Yeadon a început să se identifice doar ca un „tip plictisitor” care a plecat „să lucreze pentru o mare companie de medicamente … ascultând principalele emisiuni naționale și citind ziarele cu foi mari”.

Continuând, el a declarat: „Dar în ultimul an mi-am dat seama că guvernul meu și consilierii săi stau în fața poporului britanic cu privire la tot ce are de-a face cu acest coronavirus. Absolut totul. Este o eroare această idee de transmitere asimptomatică și că nu aveți simptome, dar sunteți o sursă de virus. Că blocajele funcționează, că măștile au o valoare de protecție evident pentru dvs. sau pentru altcineva și că mutațiile sunt lucruri înspăimântătoare și trebuie chiar să închidem frontierele internaționale în cazul în care intră unele dintre aceste mutații străine urâte”.

„Conspirație” și nu doar „oportunism convergent”

„Dar ceea ce aș vrea să fac este să vorbesc despre evadarea imunitară, deoarece cred că probabil va fi jocul final pentru tot acest eveniment, care cred că este probabil o conspirație. Anul trecut am crezut că a fost ceea ce am numit „oportunism convergent”, adică o grămadă de diferite grupuri de părți interesate au reușit să se arunce asupra unei lumi în haos pentru a ne împinge într-o anumită direcție. Așadar, părea că era cam legat, dar eram pregătit să spun că era doar convergență ”.

„Cred [acum] că este naiv. Nu există nicio îndoială în mintea mea că brokerii de putere foarte semnificativi din întreaga lume au planificat fie să profite de următoarea pandemie, fie au creat pandemia. Unul dintre aceste două lucruri este adevărat, deoarece motivul pentru care trebuie să fie adevărat este că zeci și zeci de guverne spun toate aceleași minciuni și fac aceleași lucruri ineficiente care demonstrează că au costat vieți.”

Posibil joc final: „pașapoarte” de vaccin legate de indemnizațiile de cheltuieli, control amănunțit

„Cred că sfârșitul jocului va fi,„ toată lumea primește un vaccin ”… Toată lumea de pe planetă se va găsi convinsă, cajolată, nu chiar mandatată, înconjurată pentru a primi o doză de vaccin.”

„Când vor face acest lucru, fiecare individ de pe planetă va avea un nume sau un ID digital unic și un indicator al stării de sănătate care va fi„ vaccinat ”sau nu … și oricine deține acest tip de bază de date unică, operabil la nivel central, aplicabil peste tot pentru a controla, pentru a oferi așa ceva, un privilegiu, puteți fie să treceți acest prag special, fie să efectuați această tranzacție sau nu în funcție de [ceea ce] decid operatorii din acea bază de date a populației umane. Și cred că despre asta este vorba, pentru că odată ce ați obținut asta, devenim jucării și lumea poate fi așa cum doresc controlorii acelei baze de date.”

„Și, da, cu siguranță trecerea unei frontiere internaționale este cea mai evidentă utilizare pentru aceste pașapoarte de vaccin, așa cum se numesc, dar am auzit deja despre ele că ar putea fi necesare pentru a intra în spații publice, spații publice închise . Mă aștept ca, dacă ar dori, să nu mai poți ieși din casă în viitor fără privilegiul corespunzător din aplicația ta.”

În cele din urmă, într-o corespondență prin e-mail cu cei de la publicația LifeSiteNews, dr. Yeadon a concluzionat: „ Închei cu „ Fie ca Dumnezeu să ne mântuiască ”, pentru că cred că avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât în orice moment de la al doilea război mondial”.

 

Recent Posts

Bilete de tratament pentru pensionari, după Paște. Condiții de îndeplinit

Puțini români știu că există anumite servicii de SPA decontate de Casa Națională de Asigurări…

42 de minute ago

Cum afli câți bani ai adunat în Pilonul II de pensii?

Aproape 8 milioane de români contribuie vrând-nevrând la Pilonul II de pensii, adică la acele…

o oră ago

Cardul național de sănătate va fi integrat pe telefon

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat că sistemul cardului național de sănătate va fi supus…

2 ore ago

Banii de la stat! Românii care pot primi până la 12.000 de lei dacă depun acestă adeverință. Puțină lume știe asta!

Ministerul Muncii şi Solidarităţii sociale acordă, prin Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă…

3 ore ago

Citeste si: