Sari la conținut

FOTO. Top Line și campionii la canotaj au oferit cadouri și încurajări copiilor bolnavi de cancer de la Marie Curie

Copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Marie Curie și părinții lor au avut parte ieri de o vizită surpriză a campionilor la canotaj ai României. Aceștia au făcut echipă cu reprezentanții Top Line și au trecut pragul spitalului din București pentru a le oferi cadouri și un strop de bucurie în pragul sărbătorilor pascale.

Elisabeta Lipă, Diana Baicu, director Top Line, Cristina Bombeanu, Marketing Director Top Line, canotorii Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ionuț Prundeanu, Iuliana Buhuș, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Magdalena Rusu, au vizitat rezervele unde sunt internații micuții care se luptă cu boala. Le-au oferit jucării, cărți de colorat, dulciuri, iar mamelor produse de îngrijire personală, încurajându-i pe toți în lupta pe care o duc spre vindecare.

”Cu doar câteva zile înainte de Sărbătorile Pascale, alături de campionii canotajului românesc și de doamna Elisabeta Lipă, le-am făcut o vizită surpriză copiilor internați la secția de oncologie a spitalului Marie Curie din București. Le-am oferit câteva cadouri simbolice și-un gând de încurajare acestor copii și mamelor lor, cu toții greu încercați de soartă.

Am fost copleșiți de emoții când am făcut cunoștință cu micuții internați și am fost impresionați de puterea, optimismul și ambiția cu care aceștia luptă împotriva bolii.

Suntem optimiști și încrezători în progresele medicinii și le dorim tuturor ca, în prag de Paște, veștile bune să-i surprindă și însănătoșirea mult visată să devină realitate”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

„În Săptămâna Mare, alături de sportivi și de noii noștri parteneri, Top Line România, am fost la secția de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie din București. I-am vizitat pe copiii internați acolo și pe mamele lor și am încercat, prin cadourile simbolice pe care le-am oferit, să le înseninăm puțin ziua. Pentru noi a fost o zi cu mare încărcătură emoțională fiindcă nu e ușor să vezi cum acești copii se luptă la propriu pentru viețile lor.

Au însă atât de multă ambiție, dorință de a trăi și optimism încât ne-au uimit pe toți și ne-au servit drept inspirație. Atât ei, cât și părinții lor, au spirit de campioni și sunt sigură că, având drept aliați medicii atât de buni și dedicați, vor ieși învingători. Ne rugăm pentru ei, avem încredere că vor fi sănătoși și sunt mândră că am putut să îi cunoaștem!”, declară Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj.

Inițiativa a făcut parte din seria de acțiuni umanitare pe care o derulează Top Line, sub titulatura #WeCare, compania venind în ajutorul persoanelor din medii dezavantajate.

În 2022, Top Line a susținut financiar familiile de refugiați sosite în România, oferidu-le soluții pentru a putea avea surse de venit cât timp se află în țara noastră.

Compania a donat 2% din vânzările online, de pe www.topline.ro, către UNICEF, și a livrat pachete cu produse necesare de îngrijire personală, pentru femei și copii, prin intermediul a 10 asociații partenere. În plus, împreună cu partenerii săi din țară, clinici și saloane de înfrumusețare, s-a implicat în crearea unor noi locuri de muncă temporare ce vor putea fi ocupate de refugiați, femei și bărbați deopotrivă, care au nevoie de o sursă de venit în acea perioadă.

În 2020, la începutul pandemiei, Top Line a venit în sprijinul medicilor din linia întâi. Compania a donat 1% din vânzările online, de pe www.topline.ro, precum și produse pentru igiena personală și articole de unică folosință.

Lansată în 1996, Top Line a creat industria profesională de frumusețe din România și este cel mai mare distribuitor de tehnologie și produse profesionale destinate acestei industrii, în portofoliul companiei aflându-se peste 50 de branduri de top precum Moroccanoil, Babor, Guinot, Joico, Kevin Murphy, Goldwell, K18, Kryolan, Academie, Gianluca Mech, Dermia Solution, LPG, CND, Tigi, Blue Sky, Mary Cohr, Classys, Indiba, Ultratone, Silver Fox.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel