marți, ianuarie 25, 2022

Gabriel Tatu-Chițoiu, despre noul criteriu privind închiderea școlilor: Legalizează selecția naturală/ În școli copiii tușesc pe rupte.

Vineri, 14 ianuarie, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, împreună cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, au decis să modifice modul de organizare a cursurilor școlare în timpul valului Omicron al pandemiei. Astfel, toate unitățile școlare dintr-un județ vor fi închise dacă unitățile medicale județene vor avea ocupate paturile ATI în proporție de 75%.

Te-ar mai interesa: Anunț pentru părinți! Testarea rapidă în școli. Co...

Gabriel Tatu-Chițoiu, despre noul criteriu privind închiderea școlilor: Legalizează selecția naturală/ În școli copiii tușesc pe rupte

În acest context, medicul cardiolog Gabriel Tatu-Chițoiu a atras atenția că schimbarea regurilor în timpul jocului va avea un efect negativ în plin val 5 pandemic.

Medicul critică autoritățile pentru evitarea implementării certificatului verde și pentru netestarea copiilor. Mai mult, acesta susține că ultimul criteriu introdus de autorități reprezintă o invenție autohtonă.

„Binomul spital-scoala in eterna si fascinanta Romanie sau cum sa continui sa legalizezi selectia naturala in COVID.

Suntem deja obisnuiti cu schimbari de reguli in timpul jocului dar marturisesc ca greu mi-as fi inchipuit ca prin scormonirea mintii poti gasi un asemenea criteriu pentru a mentine scolile deschise (gradul de ocupare al paturilor de spital CU Covid 19). Criteriu care inlocuieste gradul de vaccinare al personalului din scoli.

Te-ar mai interesa: Moment critic pentru evoluția pandemiei! OMS avert...

In scoli copiii tusesc pe rupte, unii se testeaza si afla ca au Covid altii tusesc in continuare fara sa se testeze, … personalul didactic este/nu este vaccinat iar criteriul este … cati bolnavi de Covid sunt in spital.

De certificat verde nu mai vorbeste nimeni.

Nu cred ca acest criteriu a mai fost inventat in alta tara. Imaginatia carpato-dunareana in a eluda realitatea bate orice inchipuire”, a scris Gabriel Tatu-Chițoiu pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Predicția lui Bill Gates, pentru omenire. Ce ne aș...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private