Sari la conținut

Gafă incredibilă: Fostul premier britanic l-a confundat pe Putin cu Zelenski. Mai mult decât atât, i-a și …

Gafă incredibilă: Fostul premier britanic l-a confundat pe Putin cu Zelenski. Mai mult decât atât, i-a și mulțumit lui Vladimir Putin pentru cum conduce…

Boris Johnson, fostul premier britanic și unul dintre marii prieteni ai Ucrainei, a comis o gafă în Camera Comunelor, unde i-a adus un omagiu lui Vladimir Putin, în locul lui Volodimir Zelenski.

Este prima sa intervenţie în Camera inferioară a Parlamentului britanic. Deputaţii au râs de confuzie, în timp ce Johnson a încercat să rămână calm.

Fostul premier britanic i-a mulțumit, din greșeală, președintelui rus pentru „conducerea sa inspirată”, când, de fapt, voia să se refere la liderul ucrainean.

Cum s-a corectat fostul premier

Deputaţii prezenți în Camera inferioară a Parlamentului britanic au râs de confuzia oficialului, acesta din urmă încercând să rămână calm.

„(…) Mulțumesc, de asemenea, desigur, conducerii inspirate a lui Vladimir Putin”, a declarat fostul premier britanic. Realizând gafa, Boris Johnson a corectat imediat: „conducerii inspirate a lui Volodimir Zelenski”.

În prima sa intervenţie în calitate de deputat, Boris Johnson a lăudat Forţele Armate ale Ucrainei şi ajutorul oferit de Marea Britanie, notează Playtech.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.