miercuri, octombrie 5, 2022

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, a descoperit rețeta clară prin care corpul poate fi transformat într-un „accelerator” de ardere a grăsimilor și o dezvăluie, alături de informații știintifice, strategie nutrițională, recomandări și planuri alimentare, într-un masterclass intensiv de 5 ore ale cărui detalii se pot regăsi pe www.anca-alungulesei.ro.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, despre mezeluri: O supercarne. În l...

„Datorită flexibilitătii metabolice, organismul uman funcționează, în mod natural, ca o „mașină hibrid” având potențialul de a fi alimentat din două surse de combustibil diferite: GLUCOZA, ca sursa principala si GRĂSIMEA, ca sursa alternativă.

În momentul în care, printr-un proces ghidat, cantitatea de glucoză scade din organism, grăsimea corporală devine, în mod automat, principala sursă de energie. Astfel, corpul trece printr-o schimbare metabolică naturală, normală și sănătoasă care accelerează arderea propriilor grasimi.

Metabolismul corpului este flexibil și foloseste orice sursă de combustibil are la dispoziție, fie că este combustibil adus din alimentației sau combustibil deja stocat în corp, sub forma de depozite.

Te-ar mai interesa: Sfat pentru întărirea sistemului imunitar. Medic: ...

Așadar, în loc să folosească doar glucoza ca sursă de energie și să continue sa facă depozite, organismul este capabil să își ardă din propriile grăsimi pentru a genera energie”, consideră Anca Alungulesei după ani de studiu și de practică în domeniul alimentației sănătoase.

Inamicii siluetei

Cei mai puternici „dușmani” ai siluetei vin din alimentație, dar și din câteva obiceiuri specifice de viață: „Din punct de vedere alimentar, consumul de carbohidrați, prin efect cumulativ, stopează arderea grăsimilor și încurajează crearea de rezerve și depozitele de grăsime.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru...

Din punct de vedere al obiceiurilor de viață, avem 3 componente care încurajează creșterea stratului de grăsime: stresul continuu, care generează creșterea nivelului de cortizol, sportul intens care crește nivelul inflamatoriu la nivelul musculaturii facand astfel ca, arderea

grăsimilor să devină mult mai lentă și calitatea slabă a somnului care împiedică arderea grăsimilor printr-un mecanism compensatoriu de supraalimentare, crescând astfel predispoziția de a consuma alimente bogate in zahar”, dezvăluie Anca Alungulesei care are soluții

Te-ar mai interesa: Roxana Alexandra a murit. Tânăra se temea mai mult...

clare de deblocare a procesului de slăbire în masterclass-ul „Accelerator de ardere a grăsimilor fără numărat de calorii și fără sport” din 1 octombrie.

Categorii de alimente care ajută arderea grăsimilor

Consumul zilnic de grăsimi sănătoase si reducerea controlată a cantității de carbohidrați care intră în organism împreună cu postul intermitent sunt doar câteva din instrumentele „cheie” de deblocare și accelerare a procesului de ardere a grăsimilor, toate acestea ajutând și la scăderea inflamațiilor din organism:

Te-ar mai interesa: Secrete neștiute despre Mercur retrograd. Iată la ...

„Există câteva categorii de alimente care ajută la accelerarea arderii grăsimilor: legumele care cresc deasupra solului – în special legume verzi, excepție făcând cartoful, proteinele – pește gras, curcan, vită, oaie, ouă, uleiuri și grăsimi saturate și mononesaturate –

ulei de cocos, de măsline, ulei de avocado, nuci și semințe – nuci românești, migdale, nuci braziliene, băuturi: apă (multă), ceaiuri din plante și cafea neîndulcită. Scăderea inflamațiilor este esențială atât în procesul de ardere a grăsimilor, dar mai ales pentru sănătatea organismului pe termen lung, iar intervalul orar în care alegem să consumăm hrană solidă accelerează tot acest proces.

Recomand mereu cea mai accesibilă variantă de post intermitent, 8 ore/16 ore, adică să ne concentrăm toate mesele solide într-un interval de 8 ore iar celelalte 16 ore (care includ si somnul) să luăm o pauză de hrana solidă consumând doar lichide (apă, ceai, cafea)”, dezvăluie

Anca Alungulesei parte din secretele unui corp armonios, sănătos și suplu, secrete pe care le va detalia în masterclass-ul din 1 octombrie adresat omnivorilor, vegetarienilor, veganilor și flexitarienilor care vor învăța cum să transforme propria grăsime, din depozit și rezervă pentru supraviețuire, în generator de energie dar mai ales în accelerator de ardere a kilogramelor în plus.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private