duminică, aprilie 2, 2023

Dr. Valeriu Ghoerghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti Covid a declarat, în cadrul unei conferințe, că ”miocardita afectează, cel puțin, două organe: inima și cordul”. Declarație care i-a făcut pe toți să izbucnească în râs, inclusiv pe colegii săi, medici. 

Facebookul s-a umplut de glume la adresa acestei declarații.

”Râde toata lumea de specialistul „ad labam” Gheorghiță că a zis că vaccinul afectează îndeosebi inima și cordul. Medic, nene, cu patalama la mână.
Dar pe ministrul sănătății Costache, cel care ne spunea sa cântăm prima strofă din imn în timp ce ne spălăm pe mâini, l-ați uitat?
Dar pe Cercel, cel care ne spunea că virusurile părăsesc masca aruncată la coșul de gunoi de pe stradă și încep să își caute o gazdă, l-ați uitat?
Dar pe Arafat care ne spunea că asimptomaticii trebuie sa stea în spital până nu mai au simptome l-ați uitat?”,  a scris dr. Răzvan Constantinescu, cunoscut antivaccinist.

Te-ar mai interesa: Alimente pe care nu ar trebuie să le încălzești în...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private