Sari la conținut

George Buhnici, „lovește” din nou: „O femeie mai săracă decât mine, ușor supraponderală mânca o merdenea. Tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine niște făină cu ulei?”

Declarațiile controversate marca George Buhnici iau amploare. „Polițistul vergeturilor și a celulitei” nu este la prima abatere. Într-un podcast acesta critica o femeie „mai săracă decât el” pentru că a ales să mănânce o merdenea, deși era „cel puțin ușor supraponderală”.

George Buhnici este deja anchetat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării în urma declarațiilor considerate sexiste.

”Trigger alert! Acum o să zică toți că sunt un nenorocit din ăla, că mă uitam de sus. Mă uitam de pe scara rulantă în jos.

Era o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu, care își terminase tura și stătea liniștită, așa, cumva jenată, pe un colț, pe o bâncuță în mall, mâncând o merdenea. Așa, o femeie ușor supraponderală.

Ce simți când te uiți la o femeie care tocmai, săraca, a muncit, a ieșit din tură, este cel puțin ușor supraponderală și mănâncă o merdenea? (…) Eu am prostul obicei să mă uit la oameni și îmi imaginez chestii și mă gândesc.

Citeste si:

Eu, ca unul care a slăbit și pot să privesc de sus de pe scara rulantă, mă gândeam: Bă, serios? Nu simți că e ceva în neregulă în viața ta? Ți s-a făcut fomiță și aveai nevoie de o gustărică și tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine niște făină cu ulei?”, a declarat George Buhnici într-un podcast.

Vă reamintim declarația lui Buhnici în scandalul vergeturilor

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

El a continuat spunând că „șansa vieții mele e o soție care arată ca o minoră”.

„Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră aşa cum ai zis”, a intervenit reporterul. „Nu, nu sunt, Doamne fereşte!”, a clarificat Lorena, soția vloggerului

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.