luni, septembrie 26, 2022

Pedeapsa primită de Buhnici după scandal. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a pronunțat un verdict în cazul lui George Buhnici. Astfel, vloggerul  va plăti pentru fapta sa.

Judecătorii au dat verdictul. George Buhnici trebuie să plătească

recent, George Buhnici a făcut declarații șocante într-un interviu televizat, în timp ce se afla la un festival de muzică. El a făcut afirmații descriminatoare la adresa femeilor.

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre derapajele lui Meghan. Era „o nasc...

Buhnici nu s-a oprit la acea declarație,  a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră.

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a menționat fosta vedetă de la Pro TV, George Buhnici.

După câteva zile, celebrul vlogger a revenit cu un clip pe YouTube. El și-a scuze pentru declarațiile făcute. În urma afirmațiilor descriminatoare la adresa femeilor, vloggerul a fost audiat de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

La primele audieri la care a fost convocat la CNCD, în iulie, George Buhnici nu s-a prezentat, avocata sa cerând un nou termen pe motivul că „a suferit consecințe grave” după declarații. Pe data de 24 august, vloggerul s-a prezentat la CNCD. În urma audierilor, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a luat și o decizie finală.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox octombrie. Zilele de sărbătoare c...


Verdict CNCD, în cazul lui George Buhnici

Cristian Jura, secretat de stat al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, care este decizia finală în cazul dosarului lui George Buhnici. Acesta a mărturisit că amenda aplicată pentru afirmațiile sale este de 20.000 de lei.

Buhnici a fost amendat cu 20.000 de lei

„Astăzi, pe agenda de lucru a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării a fost și cazul lui George Buhnici. În urma deliberărilor, colegiul director a hotărât să aplice o emendă de 20.000 de lei domnului Buhnici pentru afirmațiile pe care le-a făcut referitoare la femei. Vreau să menționez faptul că a fost o dezbatere în ceea ce privește amenda maximă care ar fi putut fi aplicată. Aceasta ar fi fost de 100.000 de lei, dar având în vedere că dânsul și-a cerut iertare public, ne-am oprit la această amendă de 20.000 de lei. Urmează ca domnul Buhnici să primească hotărârea motivată”, a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, Cristian Jura, secretat de stat la CNDC.

Te-ar mai interesa: Franța: Pastila de a doua zi, gratuită pentru toat...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private