marți, noiembrie 30, 2021

Gest impresionant făcut de Papa. Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de COVID-19 din România, a anunțat, pe Facebook, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti,

Te-ar mai interesa: Rugăciune făcătoare de minuni către Sfântul Andrei...

pr. Francisc Doboş.

Gest impresionant făcut de Papa. „Papa Francisc însoțește cu rugăciunea și caritatea bolnavii de Covid-19 din România, îmbrățișând în mod ideal, totodată, familiile lor și întregul personal medical care continuă să lupte împotriva pandemiei. În mod semnificativ, chiar de ziua sa onomastică, pontiful a trimis diverse materiale medicale, printre care cinci ventilatoare pulmonare, spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infecție cu noul coronavirus din România. Alte materiale sanitare au fost trimise în aceeași zi de Sfântul Părinte în Italia și Spania. După cum se știe, alături

Te-ar mai interesa: Bill Gates: Aceste două strategii ar putea control...

de numele Mario, papa Francisc a primit la botez și numele Jorge (Gheorghe)”, a anunțat părintele Francisc Doboș, citând vaticannews.va.

Materialele sanitare au fost procurate prin grija cardinalului Konrad Krajewski, responsabilul cu activitatea caritabilă a papei (Elemosineria Apostolică). În ciuda dificultăților de aprovizionare de pe piața medicală internațională, prelatul a reușit să colecteze pentru bolnavii din România cinci ventilatoare pulmonare – două fiind de ultimă generație -, 200 de combinezoane, 900 de măști FFP2 și 5000 de măști sanitare, arată sursa citată.

Echipamentele

Te-ar mai interesa: Predicțiile unui epidemiolog despre România: „valu...

medicale pleacă din Cetatea Vaticanului mai întâi spre Milano, pentru ca de acolo, cu sprijinul logistic al ambasadorului României în Italia, George Bologan, să ajungă sâmbătă la București.

Din Capitală, prin grija destinatarului oficial, episcopul Iosif Păuleț al diecezei romano-catolice de Iași, materialele medicale vor fi preluate și înmânate beneficiarului final, autoritățile sanitare din Suceava.

Te-ar mai interesa: Directorul Moderna anunță un nou vaccin pentru Omi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri