Sari la conținut

GHIDUL DOCTORUL ZILEI. Explozie de miopii: cine sunt cei mai afectați și măsurile care vă pot ajuta să vă protejați ochii

Următorul număr din Doctorul zilei, care apare marti, 15 aprilie impreuna cu Evenimentul Zilei, tratează pe larg problema exploziei de miopii pe care medicii o pun pe seama electronicelor.

CINE sunt cei mai afectați, măsurile simple care vă pot ajuta să vă protejați ochii, sunt detaliate de medici

– Incredibila poveste a fetiței de 900 de grame, născută în 1983, care a fost salvată într-un spital din Giurgiu, este expusă în două pagini, în cadrul unei campanii mai largi demarată de Doctorul zilei și Evenimentul zilei.

– Tatuajele nu sunt pe viață. Un aparat-minune care elimină tatuajele de pe piele este disponibil și în România. Dermatologii explică cât costă tratamentul și unde se poate face.

– Când se tratează hernia de disc fără operație. Medici specializați în medicină alternativă și nu numai explică pentru cititorii Doctorul zilei.

– Proteze de sold sau de genunchi pentru orice asigurat. CARE sunt cele mai noi variante care se folosesc în Europa explică ortopezi români, dar și străini

– Cum să faceți din vin un medicament și cum să nu ajungeți direct la Urgențe după Paște explică mai mulți nutriționiști de top.

– Boala Parkinson poate fi ținută sub control. Un neurolog povestește care sunt cele mai noi tratamente.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel