sâmbătă, decembrie 5, 2020
Elena Oceanu

Următorul număr din Doctorul zilei, care apare marti, 15 aprilie impreuna cu Evenimentul Zilei, tratează pe larg problema exploziei de miopii pe care medicii o pun pe seama electronicelor.

CINE sunt cei mai afectați, măsurile simple care vă pot ajuta să vă protejați ochii, sunt detaliate de medici

– Incredibila poveste a fetiței de 900 de grame, născută în 1983, care a fost salvată într-un spital din Giurgiu, este expusă în două pagini, în cadrul unei campanii mai largi demarată de Doctorul zilei și Evenimentul zilei.

– Tatuajele nu sunt pe viață. Un aparat-minune care elimină tatuajele de pe piele este disponibil și în România. Dermatologii explică cât costă tratamentul și unde se poate face.

– Când se tratează hernia de disc fără operație. Medici specializați în medicină alternativă și nu numai explică pentru cititorii Doctorul zilei.

– Proteze de sold sau de genunchi pentru orice asigurat. CARE sunt cele mai noi variante care se folosesc în Europa explică ortopezi români, dar și străini

– Cum să faceți din vin un medicament și cum să nu ajungeți direct la Urgențe după Paște explică mai mulți nutriționiști de top.

– Boala Parkinson poate fi ținută sub control. Un neurolog povestește care sunt cele mai noi tratamente.

 

Parteneri