Sari la conținut

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți! „Fetița noastră este perfectă!”

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți! „Fetița noastră este perfectă!”

În cursul zilei de marți, 9 martie, Gina Pistol a dat naștere primul său copil. Smiley a fost cel care a dat vestea pe conturile sale sociale. Vedeta ProTV a ținut să împărtășească cu toți urmăritorii săi și ai Ginei minunata veste.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți!

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță urmatoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune ca este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne asteaptaă. Gasiți imagini cu noi și emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley pe pagina de Instagram.

Relația celor doi este una dintre cele mai mediatizată din România. De altfel, Gina Pistol și Smiley se numără printre vedetele care țin mereu legătura cu urmăritorii din mediul online. Viața lor s-a dat peste cap din momentul în care au aflat că vor deveni părinți.

Gina Pistol: „Asa incepe fericirea. Suntem deja 3”

„Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta.
Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare😀”, este și mesajul Ginei Pistol pe contul său de Facebook.

Cei doi au făcut public faptul că urmează să devină părinți în urmă cu doar câteva luni. În acest mod au recunoscut și că au o relație, lucru pe care l-au ținut foarte privat până în acel moment.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel