sâmbătă, iunie 25, 2022

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul autohton. A fost înzestrată de natură cu o siluetă armonioasă, pe care Gina are grijă să o păstreze, afișând o formă de zile mari.

În primul rând, după cum chiar a dezvăluit, locul cel mai important este ocupat de sport, atunci când vine vorba de menținerea siluetei.

Și pentru evita apariția celulitei, Gina și-a schimbat și modul de alimentație. Nu ține diete stricte, nu se înfometează, ci este adepta unui stil de viață sănătos. Chiar dacă nu are restricții la capitolul alimentație și își permite mici delicii culinare, vedeta a renunțat la anumite produse, iar această schimbare este mai mult decât vizibilă, pielea acesteia fiind perfect întinsă și fără celulită sau inesteticele vergeturi.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: Foarte important! Carnea e prietena ...

“Mi-am dat seama că, în ceea ce priveşte celulita, cea mai importantă este alimentaţia. Zahărul, făinoasele şi prăjelile ar trebui evitate pe cât posibil. Nu poţi suplini o dietă nesănătoasă cu sport şi am observat că antrenamentele fizice nu dau rezultate dacă nu respecţi şi câteva reguli de bază în ceea ce priveşte mâncatul. Combaterea celulitei se face, în primul rând, prin alimentaţie.  Zahărul, făina şi junk-food-ul. Am ceva vreme de când nu le mai mănânc, iar atunci când am un program dezorganizat şi mai scap la astfel de tentaţii, organismul meu reacţionează. Simt imediat că nu îmi fac bine.”, a spus Gina Pistol, într-un interviu pentru csid.ro.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

Respectând aceste reguli simple și având un program de exerciții fizice foarte bine organizat, Gina Pistol reușește să țină la distanță celulita, vergeturile și să se mențină la o greutate normală.

Sursa foto: Gina Pistol Facebook

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private