duminică, aprilie 2, 2023

Alimentele te îngrașă dar te și ajută să slăbești! Dacă faci și sport și le vei consuma ai mari șanse să elimini grăsimea abdominală. 

Alimente care te ajută să elimini grăsimea abdominală:

Ardeiul gras. Aceștia conțin substanțe denumite casinoide, care ajută organismul să crească rata arderilor și, implicit, ajută la îndepărtarea grăsimii abdominale. De asemenea, sunt studii care arată că ardeii grași fiind o sursă de vitamina C contribuie la diminuarea nivelului de cortizol, mai ales după ce au loc situații sau evenimente stresante. După ce se elimină acești hormoni ai stresului din corpul tău, ție îți va crește puterea de luptă cu grăsimea abdominală.

Te-ar mai interesa: Alimente pe care nu ar trebuie să le încălzești în...

Nucile. Acestea sunt o sursă bogată de acizi grași Omega 3, au proprietăți antiinflamatoare, contribuie la reglarea concentrațiilor hormonilor de stres și sunt ideale în procesul de slăbire. Chiar dacă au calorii nucile ajută la slăbit. Sunt studii care susțin că un consum zilnic de nuci ajută la eliminarea kilogramelor în plus.

Fasole, mazăre, linte. Acestea sunt legume bogate în fibre care te ajută să slăbești foarte ușor. Explicația constă în faptul că aceste legume bogate în fibre îți dau senzația de sațietate foarte repede.

Roșii, castraveți, salată verde, țelină. Aceste legume sunt bogate în apă, iar consumul lor îți asigură senzația de sațietate, fără să ai grija caloriilor. De aceea, de exemplu, poți pentru câteva zile, chiar săptămâni să înlocuiești mâncarea de la o masă cu o salată alcătuită din aceste legume, iar numărul caloriilor se vor înjumătății. Mai mult, aceste legume conțină o sumedenie de vitamine care îți aduc energie și te protejează împotriva bolilor. De asemenea, ele conțin și fibre care ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui chirurg oncolog: aceste 4 simpt...

Fructele de pădure. Acestea sunt ideale pentru arderea grăsimii abdominale. Acestea conțin fibre, antioxidanți și sunt sărace în calorii.

Cerealele integrale. Fiind bogate în fibre ele îți dau senzația de sațietate. În plus, sunt bogate în crom și magneziu, minerale care ajută la arderea grăsimii de pe abdomen.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private